Chiar din prima zi Eu asa fac tot timpul pentru ca-s foarte curioasa de sexul cateilor si mi-s extrem de dragi:X
Dar trebuie sa ai grija pentru ca si cele mai pasnice si jucause 'mamici' pot deveni agresive in acea perioada din cauza ca au instinctul de a-si apara puii succes!
Pai poti, cam dupa vreo 2 saptamini, asa o data c au deschis ochiii, si pot umbla! dar atentiee, unele catele s-ar putea sa musteee, iti recomand pina nu umbla ei asa sa se distamteze de catea sa nu puii mina, km periculos! dar o data c sunt mai mariii, te poti jka k ei cate vreii! succes!
Eu am avut o catelusa si a facut puisori de 2 ori.Eu i-am atins puisorii in ziua in care i-a fatat, am asteptat doar sa ii curete, sa se usuce, le-a dat prima papica si apoi i-am luat in brate si i-am pupacit pe fiecare in parte si nu s-a intamplat nimic, au crescut mari si sanatosi.De mentionat ca era catelusa mea, nu era agresiva, nu recomand sa te apropii de puii unei cateluse care nu te cunoaste...
Daca catelusa este a ta si este obisnuita cu misroul tau atunci poti sa atungi catelusii ca nu va simti diferenta de miros... daca nu este a ta ar fi de preferat sa mai astepti o perioada pentru ca daca simte alt miros e posibil sa respinga catelusul si sa nu il mai alapteze. Mult succes si sa-ti traiasca.