| Mihaela630 a întrebat:

La ce varsta incep say see Tina cateii cu pipi si caca.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Rocsid a răspuns:

In functie de cat de rapid il inveti tu... Poti sa ii cumperi pad-uri si dupa ce bea apa si manaca la 15-20 de minute sa il pui pe el si daca face il feliciti si ii dai jucaria sau o recompensa, dar eu nu prea prefer varianta asta deoarece dureaza destul de mult si inevitabil miroase in casa... poti dupa ce i ai dat de mancare apa sa il scoti afara. Daca nu apuci si il vezi ca adopta pozitia caracteristica il iei pe sus si il duci afara. Daca animalul te vede speriat si agitat va asocia ca facutul in casa nu este ceva ok si treptat va incepe sa tina.Al meu catel am facut doar ultima metoda cu el de vreo 4-5 ori si a inceput sa se ceara singur dupa aproximativ o luna..adica la 3 lui al meu deja se cerea singur afara si il vedeam ca asteapta al usa sau devine agitat.Sa te bucuri de blanos!

| Mihaela630 explică (pentru Rocsid):

Ok.al meu are 4 luni.il Scot afara de 4 Ori pe Zi, la 7, la, 12, la17la 21.desi face afara cand e scos peste noapte face caca in casa, iar ziua daca intarzii cu iesitul afara face in casa.De cerut nu see care.

| Rocsid a răspuns (pentru Mihaela630):

Pai ideal e sa il scoti la 15=20 de minute dupa ce o mancat si baut apa..cand face il feliciti si ii dai un pupic(eu personal nu prea prefer recompensele tip hrana ci jucarii sau pupici sau un scarpinat)
O sa invete cu incetu si o sa mai si scape si poti sa ii atragi atentia.

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pentru limba romana apasati tasta 1!

| minrest a răspuns:

Depinde. Unii oameni nu invata sa vorbeasca niciodata; tu, de exemplu. La fel, unii catei nu invata niciodata-cine stie ce, ca nu se intelege.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare