Dupa 6 luni in sus. La 6 luni e prima data cand intra in calduri, iar dupa aia din 6 in 6 luni. De fiecare data cand e in calduri poti sa o dai. In a 8 sau a 9 zi de calduri favorabil. Am catel metis husky ( mai mult husky) pot sa il dau la monta gratis, eu nu vreau nici un pui.
Din 6 in 6 luni? - Tu tii acel animal pentru productie?
Cine stieeu imi las cateaua sa fac decat de 2 ori pui... pe urma o sterilizez
Scuze nu era pentru tine raspunsul - sa nu intelegi gresit - ffff bine dar nu o steriliza - ai grija de ea in aceea perioada si este totul ok - este pacat sa o sterilizezi - nu o afecteaza cu nimic daca nu o sterilizezi
Stiu ca nu vb cu mine.dc sa nu o sterilizez? faza e ca ea mai scapa uneori pe strada si pe acolo sunt caini asa ca nu vreau sincer sa am vre`o surpriza...la cum e ea.se freaca de un catel din plus care il am
Daca scapa in strada ai dreptate
Nu am zis ca trebuie sa o dea din 6 in 6 luni ci am zis ca poate, si am zis asa cu un scop: daca o da la monta, nu trebuie sa o dea doar sa zicem la 1, 6; 2, 6; 3,6 etc ci poate si asa 1, 6; 3, 0 etc. astea au fost exemple si nu e recomandat sa o dai mai mult de 3 ori oricum
Si sunt din Bucuresti
Scuze am inteles gresit
Imi poti da un pui cat ceri pe ea, am catel Husky iti ofer monta gratuita dar cu conditia deami da un pui
E inca micaare de abia 10 luni...in plus sunt din Bucuresti
anonim_4396 întreabă:
Deniissel întreabă: