Prinde-i tu si leaga-i pe teritoriul lui. Demonstreaza-i ca minte, ca poate rezolva problema.
Nu zi ca nu poti/vrei sa faci asta, ca atunci, din ce am citit aici, incep sa cred ca nu vrei sa faci nimic, dar sa scapi de ei. E o vorba: Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista. Nu poti scapa asa, pur si simplu de ei, trebuie sa faci si tu ceva.
Si unde sa-i leg? nu-s cainii mei. Si nu fac asta, odata m-a muscat un caine pe strada asa degeaba. Daca incerc sa-i leg vor incerca sa ma muste.
E simplu. Nu ai gard, ai acces si tu pe terenul vecinului, nu numai ciinii lui pe al tau. Eu as bate un fier sanatos in pamintul lui, as agata de fier lanturile necesare, si as lega ciinii de lanturi. Daca ar trebui, le-as da sa manince si m-as juca cu ei, ca sa mi-i fac prieteni pentru a-i pune in lant.
Daca ai reusi sa faci asta, i-ai transmite vecinului tau un mesaj puternic ca ciinii lui trebuie sa ramina pe teritoriul lui. De aceea eu as incerca asta.
Da cum sa nu, uite acum.
☺☺
Se pare ca nu vrei sa scapi de ciini. E ca in povestirea lui Creanga vu pisica si drobul de sare.
Evident trebuie sa faci un gard. Daca nu ai bani de gard poti faci unul din materiale pe care le poti gasi singur (de exemplu impletitura de nuiele). Daca nu vrei nici asa, trebuie sa accepti situatia.
Pai daca nu ai gard nu poti face nimic.Mie cum imi plac cainii m-as imprietenii cu ei le-as da de mincare ar ajunge sa ma iubeasca mai mult decat pe vecinul de care apartin.
Vino si ia-i de pe capul meu daca iti plac.
Nu pot stau la bloc.Si nu am timp sa ma ocup de caini am servici.Ei au nevoie de atentie si sa te ocupi de ei nu sa stea inchisi in apartament 9 ore cit lipsesc.Cand o sa fiu in pensie.
Eu nu cresc animale ca nu vreau miros de fecale si urina in curte. Imi plac doar catelusii.
Faci ce vrei era o idee, dragoste cu sila nu se poate. Pina la urma faceai curat dupa ei daca iti placeau cainii, 5 totusi e mult, succes in rezolvarea problemei alte idei nu am poate vine cineva cu o idee buna.
Nu poți face nimic. Eventual un gard, dar nici acela nu e sigur, pentru ca câinii își fac loc pe sub gard si tot intra. Nu este lege pentru așa ceva. Mie îmi intra nu numai in curte ci si in gradina si îmi strica primăvara straturile si mai târziu recolta. Dar degeaba am făcut plângere la Politie ca răspunsul a fost să-mi împrejmuiesc curtea si gradina. Nu pot. Am in total 31 de ari. M-ar costa enorm. Mai bine rabd paguba. Asta este Romania. Mai mult valorează un câine decât un om.
Otraveste-i sau impusca-i. apoi ingroapa-i ca sa nu stie nimeni de ei.
Nu-s hingher.
Atunci ia și uite-te cum câinii vecinului îți neonoreceste curtea )
Pai n ai bani de gard, "nu sunt hingher" înseamnă că tu nu vrei sa faci nimic pentru a scăpa de ei, și vrei să facă altul'