| Borcanel a întrebat:

La papagalul meu ( femela ) a aparut in zona ochiului, dedesubt un chist / neg alb- ca si cum ar avea puchini. Aveti idee despre ce ar putea fi vorba? Mananca hrana foarte vitaminizata si are mai putin de una an.

Răspuns Câştigător
| DoarOana a răspuns:

Buna borcanel,
Eu cred ca are Knemidocoptes pilae, este o boala foarte intalnita la papagali, in special la perusi. Este din cauza mai mutor paraziti. Ar fi bine sa te duci cu el la veterinar. O alta solutie ar fi sa cumperi Frontline, dar mai sunt boli asemanatoare si nu vreau sa fi gresit in ce am zis inainte pentru ca nu te pot ajuta mai mult din spatele unui calculator. Poti folosi si ulei de parafina sau vaselina dar avand in vedere ca apare si in zona ochilor si in zona ciocului va fi putin mai deranjant pentru el, deci tot mai bine e daca apelezi la tratamentele farmaceutice.
Pa, pa

4 răspunsuri:
| DoarOana a răspuns:

@Borcanel: Nu ai de ce. Sper sa se rezolve. Ai incercat sa mergi la farmacia veterinara sa le explici si lor?

| DoarOana a răspuns:

Multumesc pentru fundita

| Borcanel explică:

Multumesc pentru raspuns. M-am uitat la poze pentru acea boala, nu e chiar asa grav, doar ca are pe pleoapa de jos un punct ca o alunita, e destul de mic, dar stiu sigur ca acum 1 saptamana nu era acolo, si nu e in nici un caz o mizerie sau puchini.

| Borcanel explică:

Nu, voi vorbi cu ei happy. Multumesc