In spate.in primele 3-4 randuri e prea apropae, te dor ochi si trebuie sa stai cu capul in sus sa vezi caci ecranul e prea sus si u esti jos pentru ca scaunele cum se aproape de ecran sunt tot mai joase si va trebui sa stai cu capul in sus, zgomotul e prea tare etc.iti recomand sa nu stai aproape, eu cand merg la film mereu primele locuri sunt goale, nimeni nu le rezerva. in randul 9, 12, 13 e perfect dar in niciun caz in primele.am fost de multe ori si stiu.intreaba pe cine vrei :*:*:*:* vizionare placuta daca mergi
Nici nici, in fata trebuie sa stai mai in jos sa veiz in spate e prea departe mai bine prin al 5-lea sau 6-lea rand crede-ma s evede bine asta-i parerea mea
Depinde cum sunt aranjate scaunele. Daca e amfiteatru (ca la mall) e mai bine sa stay mai in spate
Mai in spatee! Din fata nu vei intelege mare lucru si te vor durea ochii, cel putin mie asa mi s-a intamplat. In spate e mult mai bine, mai ales daca stai si cam pe la mijlocul salii
Pai cel mai bine e sa stai pe mijloc sau daca nu gasesti locuri e mai bine mai in spate
Pai eu de-obicei stau printre ultimele rânduri ( penultimul si ultimul). Cel mai bine e sa stai sus, deoarece se vede foare bine!
Pe la mijloc, pe la randul al cincelea sa zicem asa, sper ca te-am ajutat. Daca stai prea in fata de dor ochi. dacă stai prea in spate nu vezi de nimeni. Nu stiu ce sa zic, ar fi cel mai bine pe randurile 5-8. Acum depinde si in ce parte e ecranul.