anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La vara as vrea sa imi iau un caine...Insa nu stiu ce fel de caine.Tot timpul am fost o fata neobisnuita,as vrea ca viitorul meu caine sa fie la fel.
Sa nu fie agresiv sau de talie mica si sa fie destul de destept,acestea sunt principalele reguli dupa care ma orientez in alegerea asta.
Deci, ce credeti?

16 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Ti-as recomanda labrador. Dar, gandeste-te bine inainte de a cumpara cainele. Gandeste-te ca atunci cand vei pleca intr-o vacanta cu parintii, cui i-l vei lasa? Dupa, trebuie sa ii faci un program de scos afara. Adica in jur de 8 dimineata trebuie scos. Te-ai trezi tu vara sa il scoti? Lasa foarte mult par in casa, dar intr-un fel e bine sa ai caine, pentru ca iti face ziua mai buna cu maimutarelile lui. Gandeste-te bine

| CarlaHecox a răspuns (pentru Emena):

Stiu ca presupune multa atentie si sacrificii, am avut 5 caini de cand eram mica, insa acum pana si ultimul ramas s-a stins, de batranete. Vreau sa-mi iau cainele vara, tocmai pentru ca astfel am mai mult timp liber sa-i asigur toate cele necesare ca pui.

| Emena a răspuns (pentru CarlaHecox):

Sa-l duci sa se balaceasca sa vezi ce amuzant este laughing

| CarlaHecox a răspuns (pentru Stelutza1990):

Cainelui batran,femelei cane corso si pechinezului le-am gasit stapani noi (le cautam de ceva timp stapani, pechinezul a ajuns la o matusa de-amea, iar ceilalti doi caini la familia fratelui bunicii mele). Cineva s-a oferit sa il adopte si pe Gipsy, noi nu l-am mai putut pastra cand am aflat ca e mascul (pana in acel moment n-am stiut cu certitudine ce sex e). Acum, nu mai avem nici un caine.Destule motive?

| AndraRox a răspuns:

Hei happy Eu una ador labradorii, boxerii si rottweilerii. Daa, sunt sigura ca toti spun ca rottweilerii sunt caini agresivi dar asta depinde si de cum ii dresezi. Acum nu stiu ce alegere vei face tu dar fiecare caine e un bun prieten al omului oh go on si oricum tu decizi in momentul in care ii veziwinking

| PiTbuLuL a răspuns:

Eu zic sa iti iei un pitbull sau un rottweiler crede-ma te distrezi super cu ei.Eu iarna fug prin zapada cu ei si sar peste mine si imi dau limbi peste bot.Vara mergem intr-un loc al nostru si fugim mai spre seara cand nu-i nimeni mergem si ne scaldam crede-ma ca nu o sa te plictisesti cu ei niciodatabig grin.

| Prince_Amir_1995 a răspuns:

Cel mai frumos caine pe care l-am avut a fost un Boxer sunt foarte inteligenti, iubitori, buni aparatori si nu sunt greu de intretinut nu sunt sensibili, este cea mai frumoasa rasa pe care am intalnit-o acum am un ciobanesc caucazian.

| jmarley a răspuns:

Ciobanesc mioritic

| danSS a răspuns:

Saint Bernard.Cea mai buna alegere!

| BarOsanu99 a răspuns:

Un labrador, sau un husky.
Bft!

| ExtremeAleqZ a răspuns:

Iti zic eu ce ciine e cel mai bun ia-ti un 'PECHINEZ" e cea mai buna alegere cauta pe goole sper ca te-am ajutat

| CarlaHecox a răspuns (pentru ExtremeAleqZ):

Glumesti,nu? laughing.Ma tem ca vreau un caine de talie mai mare.

| PapushaCuSciplici a răspuns:

Pittbul, am si eu si crede-ma intrece orice caine, unii oameni spun ac pittbuli sunt agresivi, depinde cum ii inveti tu, al meu vreau sa spun ca mie cand imi vin oaspeti cainele meu se joaca cu ei. Este un caine foarte frumos si inteligent.

| Happens a răspuns:

Caine beagle, un model de caine foarte frumos