Tot ce-i realizabil e posibil. Independent de varsta, poti deprinde mersul pe role. Cu putina ambitie si multe cazaturi o sa izbutesti intr-un final.
Sigur ca da. Si un om mare poate invata sa mearga pe role. adica pe la 20-30 de ani. In viata mereu inveti ca e mersu' pe role sau cum sa te porti in societate, e alta treaba.
Dar normal ca da, poti invata :*
SUcces>
Normal...eu am la bloc un baiat de 20 de ani care abia acum a prins drag rau de role si a mers pentru prima data in urma cu o luna...si a invatat
Normal.cand e vorba sa inveti ceva nu exista varsta.este o vorba "omul cat traieste invata". sunt persoane care si la 30 ani invata sa mearga pe role sau bicicleta.deci nu ai de ce sa-ti faci probleme si nu e nici greu, o sa prinzi repede
Deci uite cum e cu mersu pe role.
http://www.youtube.com/watch?v=AosyFYwGR5Q&feature=channel
Dai la 2 minute 20, iti explica cum iti ti picioarele.
Daca te tin incheieturile poti invata si la 75
Ai grija sa nu te lovesti. cel mai bine e sa nu inveti singura.
Nu, ai ajuns la o varsta fara de intoarcere, totul e terminat! Lasand gluma la o parte, evident ca poti invata, totul este sa ai vointa, ca mersul pe role, ca orice altceva in viata, nu este usor! Iti urez multa bafta daca vrei sa te apuci!
P. S. Daca ai bani, as incepe mai intai pe role cu 4 roti, si apoi as trece pe cele cu 2 roti, ca altcumva s-ar putea sa ai surprize!
Normal oricine poate sa mearga pe role la aproape orice varsta de obicei copii de genul` tau sunt primii care invata bine. mai exista si copii cu varste mai mici. dar asta e noua generatie
si. mai intai ai putea incerca cu role fara silicon eu asa am invatat. pe ele poti sa iti ti mai mult echilibrul. dupa ce te obisnuiesti si inveti sa mergi mai repede poti trece la cele cu silicon.:*
Scumpa...normal ca poti, doar ca iti va fi putin mai greu decat daca ai fi invatat la o varsta mai mica, dar sigur ca poti :-J
Muult succes :*
Eu am aproape dublu cat tine (ani) si abia acum am invatat ...deci cred ca o sa poti sa inveti si tu...