Fiecare animal are sufletul si caracterul sau, eu as prefera labrador e m-ai prietenos dupa parerea mea, daca iti ve-i lua un cinisor mic, mic te va indragi si primul si al doilea
Labrador, desigur, pentru ca se ataseaza repede si e foarte loial si jucaus, dar si destept. Nu cred ca il pot descrie bine in cuvinte, dar e o minune sa ai un asemenea caine, ca un labrador. Crede-ma pe cuvant.
Golden retriever si da, nu mi-am motivat raspunsul pentru ca pur si simplu golden retriever este o rasa pe gustul meu.
Eu as alege Golden Retriever.
Labradorul este un caine foarte jucaus si agitat, face numai nazdravanii si nu poate sta nici o secunda linistit, iti spun din propria experienta. Distruge toate lucrurile din casa ( asta daca stai la apartament ), si daca stai la curte, atunci nu o sa mai vezi curtea curata vreodata.
Golden Retrieverul este, in schimb un caine mai cuminte care are o personalitate mai echilibrata, cand este de joaca, se joaca, dar cand joaca se termina, sta cuminte la locul lui.
Labradorii sunt caini care au nevoie de o curte cat mai mare, in schimb Golden Retrieverii pot fi tinuti si la bloc, asta daca sunt plimbati zilnic.
Sper ca te-a ajutat sfatul meu, si tu ar trebui sa alegi rasa care iti place cel mai mult, dar sa ai grija si de necesitatile lui.
Bye, bye.
Mersi,pana la urma imi iau golden