| puffiy a întrebat:

Labrador sau golden retrievier?

Răspuns Câştigător
| PonciK3214 a răspuns:

Fiecare animal are sufletul si caracterul sau, eu as prefera labrador e m-ai prietenos dupa parerea mea, daca iti ve-i lua un cinisor mic, mic te va indragi si primul si al doilea

4 răspunsuri:
| alex0110 a răspuns:

Labrador, desigur, pentru ca se ataseaza repede si e foarte loial si jucaus, dar si destept. Nu cred ca il pot descrie bine in cuvinte, dar e o minune sa ai un asemenea caine, ca un labrador. Crede-ma pe cuvant.

| StayChill a răspuns:

Golden retriever si da, nu mi-am motivat raspunsul pentru ca pur si simplu golden retriever este o rasa pe gustul meu.

| SparkyMyPuppy a răspuns:

Eu as alege Golden Retriever.
Labradorul este un caine foarte jucaus si agitat, face numai nazdravanii si nu poate sta nici o secunda linistit, iti spun din propria experienta. Distruge toate lucrurile din casa ( asta daca stai la apartament ), si daca stai la curte, atunci nu o sa mai vezi curtea curata vreodata.
Golden Retrieverul este, in schimb un caine mai cuminte care are o personalitate mai echilibrata, cand este de joaca, se joaca, dar cand joaca se termina, sta cuminte la locul lui.
Labradorii sunt caini care au nevoie de o curte cat mai mare, in schimb Golden Retrieverii pot fi tinuti si la bloc, asta daca sunt plimbati zilnic.
Sper ca te-a ajutat sfatul meu, si tu ar trebui sa alegi rasa care iti place cel mai mult, dar sa ai grija si de necesitatile lui.
Bye, bye.

| puffiy explică (pentru SparkyMyPuppy):

Mersi,pana la urma imi iau golden

Întrebări similare