Da, e recomandat sa le faci baie in apa calduta si sa folosesti sampon de animale, nu de oameni, deoarece contin substante la care ei sunt alergici
Eu le-am facut baie alor mei (nu mai am acum), un doctor veterinar mi-a spus ca pot folosi sampon de bebelus, altul mi-a zis ca nu e bine ca nu au acelasi PH cu al nostru. I-am spalat cu sampon pentru babelusi si nau avut nimic, dar mai bine nu incerca. Spala-i numai cu apa si ai grija sa fie doar calduta si sa nu le dai in ochi.
Eu am un purcelus de 1 an si o luna...Destul de obraznic.
Vezi ca unii nu prea iubesc apa, nici al meu nu-i mare fan dar s-a obisnuit pentru ca-l spal in fiecare sambata
Prima oara il spalam cu geluri de dus, dar a inceput sa-i cada parul foarte rau, asa ca il spal numai cu apa, si va mirosi la fel de frumos, pentru ca ei au mirosul lor natural daca nu-i speli, pot avea boli de piele, asa a patit o verisoara de-a mea (destul de cascata, dupa cum se vede)
Sper ca te-am ajutat, e alegerea ta daca vei tine cont de sfatul meu sau nu, tu stii cel mai bine ce e bun si ce nu pentru purcelusul tau
Sa-ti traiasca!