| casyana a întrebat:

Leam facut perusilor mei baie in dus pentru prima data de cand ii am... Dupa ce am terminat au ciripit mai mult ca niciodata... Asta inseamna ca le-au placut ca le-am facut baita?

5 răspunsuri:
| MisterKat a răspuns:

Da happy Trebuie sa le mai faci si dus dar din cand in cand. Eu la perusul meu ii las pe aragaz un ibric cu apa. si el face baie acolo. Dar atentie! Sa nu fie cald aragazul.happy Perusii iti dau si semne atunci cand le este prea cald. isi intind aripile.
O zi buna!
Daniel.happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu stiu sigur daca nu le-a placut baia dar iti recomand ca data viitoare sa ii pui o cadita speciala pentru perusi in colivie si sa ii lasi sa se spele singuriwinking
Din cand in cand le prinde si lor bine o baiebig grin
Sa ai grija de perusiwinking

| machupicchu a răspuns:

Perusilor nu le faci dus, ci ii lasi sa-si faca singuri baie(se pricep mai bine) avand grija ca apa din vasul pe care-l pui in colivie, sa nu fie rece, pentru a nu raci...

Răspuns utilizator avertizat
| คиค a răspuns:

Pentru baita perusilor, iti recomand 2 variante:
1) La dus cu apa calduta, dar lasi dusul intr-o singura pozitie, si daca le lace vor merge ei singuri in vata dusulu, sau:
2) Intr-o tavita micuta cam la dimetrul uneu cutiute de margarina, dar nu asa de adanca pune-le apa, tavita las-o in fata custii, si vor merge ei singuri acolo sa se balaceasca, insa te sfatuiesc sa-i supraveghezi.
Eu am perusi de 8 ani. Succes!