Daca ai peste 18 ani si ai peste 5 ani jucati atunci vorbesti cu cei de la metin...si NU daca ai facut lvl 99 nu primesti GM
Bafta
Sunteti toti paraleli. Am cont de 89 pe metin, si fiindca nu am cont pe forum, sau nu m-am bagat in seama cu staff-ul, nu mi s-a zis nimic de GM.
GMii se aleg din preselectie. Adica trimti un formular, si te aleg ei, daca le place de tine.
Poti sa ai level 100 si sa fii un fraier. Intelegi? Degeaba ai 100 de levele si 10 ani in spate de metin, daca ai o gandire de tot rasul.
Intra pe forum, vezi cand sunt aplicatiile deschise si aplica.
Ar fi bine sa stii sa joci FOARTE bine, si sa fii fost in echipa altui joc altfel nu te accepta. Staff-ul metin2-ului este foarte ingamfat si se cred superiori. I'am cunoscut si personal, pe unii face-to-face, si mi-am dat seama ca sunt niste persoane de ****.
Le'am si zis, exact asa cum vezi, si mi-am luat ban pe metin2. Motiv: hack de speed. Mergeam prea repede, bateam toti gmii, sgmii, si pe toti din metin, faceam duel cu cate 2 chiar 3 de lvl 70-80, aveam iteme de vis.
Concluzie: NU SE MERITA SA AJUNGI GM.
Nimeni nu a spus raspunsul bun Trebuie sa termini toate misiunile existente in joc si atunci devi gm.
GRESIT LA TOTI EU SUNT GM si trebuie sa: 1. poti sa ai si lv 1 2.sa intri pe forum sa cauti cereri GM. 3.Acolo iti da exemplu cum sa faci cererea. 4.scrii tot ce scrie la ex si comp 5.tre sa ai peste 18 ani (minti ca ai 40 sau.) 6.sa ai exp in joc mai mult de 1000 minute 7.scrii motivul dk vrei sa devi 8. daca te alege esti GM