Depinde ce la ce esti dispus sa renunti. Daca vrei caine trebuie sa fii dispus sa-l scoti afara de 3 ori pe zi si iti recomand un bichon pentru ca nu lasa par DELOC, nici eu nu credeam la început dar dupa ce mi-am luat unul cred. Daca esti dispus sa ai casa plina de par de la pisici (naparlesc foarte mult) dar sa nu le scoti afara, atunci ia-ti pisica.
Hey! eu iti recomandun Caine....si eu stau la bloc si e simplu. un bischone maldez sau un bischone havanease. eu am un bischone havanease. eu ies cu el afara pe la 12-13 dupa amiaza pe la 17 si seara pe la 21si ii este destul. daca il inveti asa asa o sa fie mai usor. daca iti iei pisica: pisica trebuie sa iasa pe afara si se urca si pe masa si pe tot locul. bunica mea a avut o pisica si a dormit pe mobila de la bucatarie. iti recomand un Caine! FUNDA?
Pisica! Nu poti tine un caine in bloc! Isi face nevoile in casa daca nu intuiesti exact cand ii vine!
Si Iyulia3712, sunt si unele pisici care nu lsa par, cum ar fi brithish shorthair! Eu am!