Nu ii creste foarte mare. Trebuie tuns cam de 2 ori pe an si nu ajunge sa ii creasca foarte mare. Trebuie periat macar o data pe saptamana.
Aici scrie sa il perii zilnic, insa il poti peria si o data pe saptamana, nu e nici o problema.
http://www.zoopedia.ro/......r-214.html
Si da varietatea toy au blana putin mai micuta, insa nu conteaza acest lucru atat timp cat il tunzi.
Yorkie exista doar in varietatea toy, care este cu par lung (ei nu au blana, au par ca omul)
Repet yorkshire terrierul exista doar intr-o singuraa dimensiune si e un caine toy, nu sunt 2 subrase diferite, dar ma rog lorelai ti-a spus ce ai vrut sa auzi si atunci ai considerat ca are dreptate. Cum ziceam nu au blana ci par ca oameni, care la fel ca la noi creste continuu, daca nu il tunzi. Daca nu doresti sa participi cu el in expozitii atunci e mai bine sa-l tunzi. Daca ii lasi parul lung, atunci trebuie pieptenat zilnic, daca il tunzi atunci il perii cam de 2 ori pe saptamana. Am revenit cu postarea pentru binele catelului, nu are de ce sa sufere daca e ingrijit incorect.
Multumesc hashe eu am auzit pe un site ca este varietatea toy si cea standard pe altul am auzit altceva pe altul altceva si tot asa...in fine
anonim_4396 întreabă: