| Moxxy a întrebat:

Ma intrebam, mmmmm, canb scimb apa pestilor mei e obositor sa tin apa in sticle pentru a se duce clorul si in fiecare saptamana trebuie sai prind sa-i pun in pahharute sa arunc apa sa spal acvariul sa pun noua apa sa pun pestiii sa pun din nou apa in sticle ma intrebam nu pot sa pun apa in galeata cu tot cu pestii sa spal acvariul si apoi sa pun apa inapoi intr-un fel de documentar a spus ca e mai sanatos pentru pestii asa dar as vrea parerea voastra va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Roby67 a răspuns:

Dupa cum se pare faci multe lucruri gresit. Am gasit aici ce te ar putea ajuta mai departe si in afara de asta poti cauta si tu pe internet cum se ingrijeste un aquarium
http://www.aquarium.go.ro/acvariu/intretinere/intretinere.html

2 răspunsuri:
| ancan a răspuns:

Mai. nu stiu. eu faceam exact ca tine cand aveam acvariu. tineam apa in sticle in 5 l timp de o saptamana, pentru a iesi clorul din ea, iar cand curatam acvariul ii luam cu o plasa speciala pentru pesti si ii puneam intr'un borcan plin cu apa din sticle.
Asa mi se pare cel mai bine.
Daca pui pestii in pahare, in noua apa[ adica cea din galeata] si apoi umplii acvariul cu apa din galeata, si dupa pui pestii e cam acelasi lucru happy, ca si cum i'ai pune direct in galeata.

| ИОМЭD a răspuns:

Eu stiam si varianta cu fiertul apei si lasatul la racit, dar daca ti acvariul la lumina slaba sau cu lumina doar de la bec apa nu se mai inverzeste asa repede si pot sa faci curat intre 2 saptamani si o luna in functie de filtul de curatare