| paperplane a întrebat:

Ma numesc Alina si as dori daca este posibil o lamurire in legatura cu un papagal de care m-am atasat foarte mult si care nu as vrea sa moara.Il am de circa 9 luni, si pana acum 2 saptamani starea lui era urmatoarea: se juca cu noi, ne ciupea, ciripea, era vioi, se juca singur, ma trezea in fiecare dimineata inainte de ora 9, si multe altele. Dar acum de circa 1 saptamana e foarte calm.linistit.mananca mai mut si cel mai importat se ciupeste singur sub aripi...chiar si pana la sange...de fapt am observat ca asa face in ultima perioada...si cand o face scoate un ciripit foarte ciudat nemaiauzit pana acum.Cat de repede reuseste(cand nu mai e in starea de mancarime) adoarme.Am fost deja la veterinar si i-am prezentat situatia... mi-au recomandat un lichid care trebuie bagat in apa si schimbat la maxim 1/2 zile.Asta timp de 5 zile. Dar faptul care ma mira este ca nu mi-au dat vreo solutie cu care sa-l ung in locurile ranite(sub aripi).
Sper doar sa-si revina.Nu stiu care e rasa lui reala... dar l-am primt cadou de la un prieten care si el la randul lui are unul de 18 ani.De asta nu m-am gandit niciodata ca ar putea sa moara atat de repede, si chiar de asta l-am cumparat, ca sa-l pot tine mult timp.
Va multumesc, si astept un raspuns cat de repede posibil.
O zi buna!

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

Am si eu niste perusi si au avut aceeasi problema. Cred ca are un fel de raie. Si eu i-am dus la veterinar si mi-au dat niste picaturi. Pune-i acele picaturi in apa si arata-i toata dragostea ta. Nu stiu daca ai voie sa il ungi cu ceva, totusi sper sa nu iti moara.

3 răspunsuri:
| ejaxz a răspuns:

Eu nu pot sa-ti spun decat sa ai grija de el.am citit situatia si imi pare rau pentru el.

| paperplane explică:

Va multumesc mult.Nu speram un raspuns atat de repede.
O fi probabil raie. Poate pentru ca l-am dus la padure saptamana trecuta, si l-am lasat intr-un copac mai putin supravegheat. Poate si de asta... dar imi amintesc de verisoara mea care spunea "-ia da-i drumul in copac...sa zboare si el... ce doar ai mei sa zboare? sa ramai si tu fara papagal" dar nu era din rautate...era o mica gluma.si vad ca n-a zburat dar din pacate si-a schimbat comportamentul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o ni mfa care a avut o problema asemanatoare.cand m-am dus cu ea la veterinar mi-a dat niste picaturi sa i le pun in apa o saptamana.