Sunt multe chestii pe care le puteti face. De exemplu puteti asculta muzica, sa va faceti unghiile, sa va machiati, sa faceti cateva poze, sa va uitati la un film, sa jucati adevar sau provocare (dar e cam naspa in 2), sa faceti farse la telefon, sa jucati carti si ce au mai zis si ceilalti. Sigur veti gasi voi ceva de facut.
Sa va distrati!
Cand venea prietena mea pe la mine noi intram pe chat pentru copii si gaseam cate un prost sau disperat pe acolo si faceam misto de el, ii dadeam un id si ii spuneam toate prostiile care ne treceau prin cap iar daca dai peste vreun fraier crede tot.
Vezi ce am scris acestei fete
http://www.TPU.ro/......-p-s-sunt/
Descarci softul Libre Office și documentația sa și încercați să o traduceți și să scrieți frumos la calculator cu softul Writer
Bună
Staţi amândouă pe internet:
-uitaţi-vă la un film
-intraţi pe messenger, hi5, facebook, TPU
-jucaţi un joc mai interesant
Puteti sa puneti muzica pe net si sa stați sau sa jucati carti sau remi sau sa cititi o carte (stiu cam plictisitor asta) sau puteti sa va plimbati pe afara... doar daca nu este frumos afara sa stai in casa sa, desenati eu altceva nu mai stiu sau sa faceti un clip sa sa-l postati pe you tube sper ca ti-am fost de folos
Uitati`va la un film de groaza, aduceti popcornul, daca va plictisiti de asta puteti da o petrecere, sau cheama`ti prietenele sa dati o petrecere in pijama, va bateti cu pernele, va dati cu ruz legate la ochi (asta`i chiar amuzant), sau faceti farse la telefon
Buna! Puteti sa va jucati adevar si provocare, bataie cu pernele, jucati carti, remi, va uitati pe reviste, pe pc...
Funda?
De ce nu va jucati ceva remi, nu te supara frate sau sa va povestiti intamplarile zilelor trecute daca nu v-ati intalnit, la un film pe net etc.
Heiii! Spune-i sa aduca cateva haine de la ea si va puteti face poze cu hainele tale si ale ei. (:
Sunteti fete... la ce v-ati pricepe in afara de a barfi?
Acum sa vad cate comentarii primesc!
1.uitati-va la un film (ex:groaza "Orphan", comedie: "Gradinita lui taticu'", romantic:"10 things i hate about you".
2. Faceti popcorn pentru film
3.stati pe facebook
4. faceti-va poze nu stiu
5. dati-mi fundita
6.ascultati muzica
7.barfiti
mda eu sunt fara ideisi eu ma plictisesc
Aaa pai...eu as povestii chesti legate de prietenii ultimele luycruri intamplate, mi-as face unghiile impreuna cu ea. poze.
AndreeaDenisa0778 întreabă: