Salut!
Nu este batrana, pot traii mult mai mult.
Pune-i in apa vitamine, da-i calciu si os de sepie, cumpara-i un pliculet de vitamine cu iod de la vitakraft, este foarte important, tine-o la caldura pana isi revine si daca ai bani si vrei sa o ajuti cumpara de pe net o lampa sau un bec cu ultraviolete care sa il pui in camera, astfel va absorbi vitamina D mai bine. Acum nu mai este cald afara sa o lasi la soare si are nevoie de UV, mai ales in starea ei de acum.
Baft!
Multumesc. Dar i am tot dat vitamine si in apa, si in mancare, i am dat si calciu furajer. nu stiu ce sa mai fac. Am programat o la veterinar la sfarsitul saptamanii, dar pana atunci vreau sa mai vad si alte pareri. In Iasi nu cunosc nici un doctor priceput in pasari si toti au pareri diferite. Unul mi a zis ca poate fi ceva neurologic.
Are o raceala puternica, incearca sa-i dai antibiotic.Dozele ti le va prescrie un veterinar.
La dr. Andrei Tanase
Cabinet veterinar in Bucuresti : Polivet
Adresa: Str. Aviator Traian Vasile, nr. 37, sector 1
(zona piaţa Domenii)
Telefon: 021-224.19.92, 0722.250.855.
Spune-i ca-l rogi frumos daca se poate sa iti zica prin telefon ce sa faci, sau du-te la el.Este cel mai bun din romania.Este chirurg, dar stie si notiuni de tratament.
SAU
Radu Ionescu
Cabinetul veterinar Isravet din Bucuresti, sector 3, str. Intrarea Sectorului Nr.11 (din Bulevardul Basarabiei)
0722 503 508
021 320 5519
Sunt din Iasi, dar am sa incerc totusi sa il sun sa vad daca doreste sa ma ajute cu un sfat.
Eu personal nu cred ca este neurologic, ceva a patit, in aceasta perioada sunt mai sensibili.Nu ii da nici un antibiotic, rezuma-te la vitamine si calciu.Doar daca o sa iti spuna un veterinar cand o vede ii dai si antibiotice.Eu tind sa cred ca are o lipsa de vitamine, las-o la o fereastra la lumina naturala ziua.
I am dat vitamine vreo 2 sapatamani, si in apa, si in mancare si cu seringa. nu vad nici o schimbare. Si mi a zis un doctor dupa ce a vazut niste poze ca are o infectie bacteriana care este intalnita cel mai des la porumbei. Si ca trebuie antibiotic si caldura cat mai multa.
Caldura da, dar nu extrema, gen sa il bagi dupa o sursa de incalzire.Eu nu recomand antibiotic, incearca si albastru de metil in apa de baut.
P.C.G.-VET S.R.L.
BD. ALEXANDRU CEL BUN nr. 40, IAŞI, Cod Postal 700570, JUD. IAŞI
www.cabinetveterinar-pensiune.ro
panaite@doctor.ro
0740-119 883
Deschis Miercuri 10:00 – 18:00
Domeniu de activitate: Cabinete veterinare
P.C.G.-VET S.R.L. - Logo
DUO VET
STR. TOMA COZMA nr. 5, IAŞI, Cod Postal 700110, JUD. IAŞI
www.duovet.ro
burtan_liviu@yahoo.com
0722-555 155
Deschis Miercuri 16:00 – 19:00
DUO VET - Logo
ALFA-SAN S.R.L.
STR. NICOLINA nr. 4A, IAŞI, Cod Postal 700220, JUD. IAŞI
ludovic. vet67@yahoo.com
0232-224 008
Deschis Miercuri 8:30 – 19:00
Le-am testat pe toate 3, sunt cele mai bune.Am avut la pisici bolnave de nici nu le pot numara.Aici mi s-au rezolvat orice probleme.
Recomand cabinetul veterinar PRIMVET din strada Sarariei nr.119, unde puteti apela cu incredere la Dr. Eusebiu Sindlar si Dr. Sorin Pasca cadre didactice universitare.
Pana acum nu am intalnit caz care sa nu aiba rezolvare apeand la cabinetul PRIMVET.
+ ecograf
+ analize medicale
+ deplasare la domiciliu (contra cost)
Tel: 0740044036
0740174130
Asta este cel mai bun din Iasi.
Multumesc mult pentru detalii.
flori210 întreabă: