| Izzy_6579 a întrebat:

Ma veti crede nebuna.lume nu mai pot vreau un caine amstaff nu mai pot vreau unul nu pot merge pe strada linistita ca toti te urmaresc nu mai pot plang in continuu vreau unul si nu stiu cum sa le spun parintilor. mi-au zis ca nu il pot tine chiar daca stau la CURTE ca face multa mizerie...nu stiu cum sa ii comving va rog din tot sufletul ajutati-ma.cum sa ii comving va rog din suflet.nu mai vreau sa plang
va multumesc mult crying si sper ca imi v-oi putea indeplinii visul
O seara buna in continuare

Răspuns Câştigător
| nopenopenopenoope a răspuns:

Este exact ca la mine...fii mai responsabila...si spre exemplu daca primesti bani strange pentru catel...si ce conteaza daca este un caine agresiv? cu atat mai bine ca te protejeaza pe tine si familia ta
multa baftakiss

13 răspunsuri:
| ioana100 a răspuns:

Crezi ca amstaful te va apara sau ii va pune in sperieti pe altii? eu nu cred asta...
daca parintii tai au zis asta nu poti trece peste cuvantul lor, vad ca te gandesti doar la tine si nu la conditiile in care va sta animalul...

| Minks a răspuns:

Scapa de paranoia, si atunci o sa-ti fie mai usor.

| Gabriel892 a răspuns:

Tie iti trebuie un hobby (hobby-uri in cazul tau) decat un caine

| uǝʞɔıp a răspuns:

Daca au zis ca si daca ai sta la curte nu ti-ar lua unul...ce mai vrei?

| DarkSkittles a răspuns:

Trebuie sa te calmezi si sa nu mai plangi. Eu voi incerca sa comunic cu tine prin mesaje si te voi ajuta pas cu pas...doar trebuie sa citesti mesajele si sa le dai un raspuns.

| Purple_4057 a răspuns:

Trebuie sa faci tot ce zic ei.sa faci treaba prin casa, prin curte, chiar daca nu te pun ei tu tot faci! Pana la urma tot iti vei indeplinii visul! O sa fie si ei de acord daca tu faci treaba prin casa! Baftabig grin

| DyaElla a răspuns:

Arata`le ca esti responsabila si atunci te vor lasa

| DeeaDee a răspuns:

Eu cu tata l-am comandat pe net si i-am zis mamei in ziua cand a venit acasa pentru ca ea era la servici cand a venit acasa nu a mai putut sa-l duca inapoi ca deja dadusem banii si astea oricum acum il adooora!

| NitrowsDwt a răspuns:

Spunele cat de rosponsabila vei fi cu noul tau animalut.Ca ei nu vor trebui sa te ajute cu nimic si ca tu vei avea mereu grija de el. Poate asa va merge.Si eu imi doresc un caine(nu conteaza rasa).Dar pisica mea nu se prea intelege cu animalele(am si pesti dar pe ei nu ii observa)laughing. Deci fa cum ti-am zis, poate va merge.

| NitrowsDwt a răspuns:

Si apropo eu nu te cred nebuna pentru ca imi dau seama cat de mult iti doresti acel catel.

| Jigsaw a răspuns:

Cine te urmareste?! Stai linistita ca nu vrea nimeni sa te omoare.Si daca vrei un caine, ia-ti unul mai ieftin si mai dragalas, Amstaff-ul este foarte puternic

| Yukiee a răspuns:

Parca ar fi povestea mea. Exact aceeasi chestie se intampla si la mine, insa de 10 ani de cand plang si ma revolt, nu-i misc cu nimic pe ai mei.Nu stiu cate sanse ai tu, dar eu o sa merg anul asta la facultate si o sa-mi iau 2 caini de ciuda.Dovedeste-le ca esti responsabila, din motivul asta ai mei nu m-au lasat sa iau un caine.Dovedeste-le ca esti in stare sa faci curat dupa el pana invata sa faca afara (fa mai multa curatenie in casa, ca sa le atragi atentia), spune-le despre rasa aceea de caini si cat de mult ai vrea sa ai unul. Daca nu merge, poti incerca sa aduci acasa un catelus de-al vreunei prietene, poate se obisnuiesc cu el si te lasa si te tine sa ai unul. Sper din suflet ca tu sa reusesti daca eu n-am reusit sa-mi conving parintii.Mult succes! Vei avea nevoie.

| InGeRaShReBeL_6634 a răspuns:

Pai spune-le ca asta iti doresti de foarte mult timp, roaga-te frumos de ei si fa o fata cu care crezi ca ii poti convinge. Eu cred ca o sa mearga. Eu mereu reusesc. Succes!