| xoxoxoCuteRoxyxoxoxo a întrebat:

Mah la scoala e o catelusa si a fatat are 5 pui dintre care 3 au murit, unul a fost adoptat si au mai ramas 2 fetite noi le-am facut adapost le-am pus paturi acolo le-am adus mancare pentru caini, le-am dat cu praf de purici si le-am dat pastile de limbrici seamana cu niste pechinezi dar sut maidanezi cei care lucreaza la scoala au spus ca o sa aiba ei grija sa nu ii ia nmn ce spuneti e bine sau nu ce facem(as vrea parerea unui veterinar)

Răspuns Câştigător
| foreverANDaDAY a răspuns:

E ff bine ce face dar nu inteleg un singur lucru daca avea 5 pui au murit 3 atunci au ramas 2 oui iar daca unul a fost adoptat iar u zici ca au ramas 2 ftitze cum vine asta?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da asa-ilaughing poate erau 6 cainistraight facesmug:?

| irinuca a răspuns:

Indiferent câţi căţeluşi au mai rămas, ar fi bine dacă i-aţi plasa unor oameni. Vine iarna, vine frigul, micuţii nu pot supravieţui în curte sau într-un adăpost improvizat. Sunt prea micuţi căţeluşii.

Plus că după ce sunt înţărcaţi, căţeii au nevoie de vaccinuri, de pastile deparazitare şi hrană bună. Iar îngrijitorii de la şcoală nu cred că-şi vor permite aşa ceva.
Serios, gândeşte-te bine să-i plasezi. Sunt o mulţime de asociaţii care se ocupă cu adopţiile de animale, ai putea să apelezi la ele: http://www.animalutul.ro/......lelor/109/

| ASDFGHJKLOIUYTREDSDV a răspuns:

"a fatat are 5 pui dintre care 3 au murit, unul a fost adoptat si au mai ramas 2 fetite"
5-3-1=2? Wow s-a schimbat materia de cand nu am mai fost eu in clasa a doua laughing
Cat depre intrebare, sigur ca e bine sa ii ingrijtii, dar mai bine ii luati intr'un adapost si iubitii pentru ca sunt si ei sufletele love struck... dar daca nu puteti aveti grija de ei asa in contunuare...happy