Eu in locul tau ma duceam urgent la veterinar, de fapt as duce si o pisica de pe strada daca ar pati asa ceva.Nu o lasa asa.Trebuie sa mergi la veterinar cu ea. Daca o lasi asa se poate sa aiba piciorul rupt si sa se "sudeze"oasele aiurea in plus are si dureri. Daca nu ai dus-o ca nu ai bani du-te totusi cu cat ai daca medicul iubeste animalele o sa te ajute si cu mai putini bani saui ii dai jumatate din bani si-l rogi sa te astepte cu restul.Eu am patit cu un catel si nu l-a calcat masina ci a sarit el aiurea l-am dus la medic si medicul a zis ca bine ca l-am dus ca se complicau lucrurile daca-l duceam mai tarziu. Daca pe om l-ar calca masina ce ai face? L-ai lasa asa? Sincereu mi-as duce pisica la medic dupa un accident si daca ar fi bine si nu am bani multi.Un animal este ca un copil trebuie sa ai grija de el.Iti urez sa se faca bine repede! Ma mir ca mama ta nu a dus pisica la medic.
Hey! Nu te ingrijora.Tu trebuie sa ramai calma pentru ea.Intr-adevar trebuie dusa cat mai repede la veterinar.Doar el poate ajuta.Insa pana atunci incearca sa ii pui o atela la picior.
Si sa ai grija sa aiba mereu ceea ce are nevoie(apa.hrana ei preferata).Bye! FUNDA?
Buna,nu te ingrijora nu ai de ce ori ce boala se vindeca, ai grija de mama ta roaga-te la Dumnezeu pentru ea du-te la biserica se va vindeca sau poti sa o sfatuiesti sa se duca la un control chirurgic.Fi calma mama ta va fi mai trista daca vede ca esti asa de suparata pentru ea.Deci fa ce ti-am spus si vei reusi!