| Rafanel a întrebat:

Mastifful neapolitan poate fi un câine bun pentru familie sau ii prea agresiv?

Răspuns Câştigător
| Ramo137 a răspuns:

Este foarte bun orice caine. Daca il iei pana in 3 luni. Fiindca nu rasa defineste caracterul lui... cu tu ca om trebuie sa il educi si sa il corectezi daca faca vreo nazbataie de cand este pui.

Nu cainele e de vina, ci omul care isi ia caine fara sa si stie sa il educe!

Funda?

2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Ăsta nu mai este un câine, ci o armă care poate fi scăpată de sub control. Oricum, animalele din rasa asta (si toate din rase periculoase) trebuiesc împușcate dupa 5-6 ani, deoarece nu te mai poti înțelege cu ele.
Orientează-te spre altceva.

| Rocsid a răspuns (pentru anonimg):

Treaba asta cu impuscatul cainilor e o prostie care vad ca inca se mai practica in Romania.
E foarte simpla treaba. daca vrei un caine te documentezi foarte bine despre rasa si te intrebi de 100 de ori daca ai putea sa il domini psihic.Eu am 3 catei de talie mare si 1 metru si un snitel si toti is mai ascultatori ca si armata de la coreeni.Deci se poate si prin dresaj.
Mastiffo Napoletano nu sunt arme..sunt catei chiar foarte docili cu familia si ataca doar cand simt familia in pericol.Sunt catei chiar foarte isteti.
Periculosi sunt carpatini si mioritici nostri.Nu amstaff sau doberman sau ciobanesc german sau rottweiller.
Sa nu te superi ca ti am atras atentia dar crede-ma ca stiu foarte bine ce spun.
O zi frumoasa! happy