| lays a întrebat:

Mi-a disparut hamsterulsad. stau foarte prost in perioada asta cu banii si nu mi-am permis sa cumpar o cusca asa ca il tineam intr-o galeata de 5 kg...ca aceea de lavabila, var etc. in bucatarie.azi dimineata m-am dus sa vad ce face si nu erasad. cum a reusit sa iasa? e fff inalta galeata. l-am cautat sub coltar, sub mobila, masina, frigider, aragaz.pana si in debara si nu ecrying((. nu am idee pe unde es-ar fi putut baga.cum sa-l fac sa iasa de unde e?sad ajutati-ma va rogsad

Răspuns Câştigător
| Andreea98 a răspuns:

Pune-i putin din mancarea lui preferata intr-un loc din camera si uitate sa vezi daca s-a dus sa manance recomandat ar fi sa ii pui mai multa mancare in caz ca vrei sa mergi mai lent

7 răspunsuri:
| inginer a răspuns:

Lasa-i intr-un colt ceva bun de mancare si poate o sa vina dupa miros. Nu-i lasa in mijlocul casei, ca o sa ii fie frica sa vina.

| Kitteny a răspuns:

1) cauta in rumegus poate e acolo...
2)daca inca mai traieste noaptea va face zgomot... te sfatuiesc sa stai pana mai tarziua si sa vezi daca se aude ceva...
3)pune mancarea lui preferata in cateva colturi ale casei...nu va manca ziua insa noaptea da.si daca este viu vei vedea muscaturile lui.Calmeaza'te si iti urez mult succes! ikmi dai te rooooooooooooooooooooooooooooooooooooooog fundita?

| Poinsettia a răspuns:

Probabil o fi reusit sa se catere. Cauta-l peste tot.
Da' auzi, esti sigura ca parintii tai stiu de hamster? Poate vazandu-l si crezand ca-i soarece, l-or dat la pisica. rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi cer scuze...sie eu mi-am pierdut hamsterul

| raolcool a răspuns:

Cautal in rumegus sau in ce ai pus sub el! am patit si eu asa!