Cine nu ar avea sa fie in locul lui soricelu ala, o camara de mancare, mai da cate unul cu spray asa ca sa miroasa cool nu ca ar fi afectat ala de asa ceva, propun sa ne cazam si noi la tine in camara, daca ne primesti, da sa ne aduci si artifici sa facem party
Camera are 2 metrii patrati?
E debara ceva? In cazul asta ar fi cam imposibil sa nu il "localizezi".
No da fi atent. Tine spray-ul apasat si pune bricheta in fata. O sa fie ceva cu focul da... garantez ca merge.
Daca n-as avea butelia acolo, o faceam de mult ))
Pisica va face niste stricaciuni o sa manance mancearea in loc sa manance soarecul.
Daca aduce pisica din spatele pozei tale de profil rezolva cauza: moare de ciuda, de ce veti face voi.
Nu face stricaciuni intr-o camara plina cu borcane
Nu-nu; face ca tine in bucatarie.
) ca trenu
El ca supapa de suprapresiune; iar tu ca siena = yoooi!
Domle Vali, cred ca oricine sta la parter ar trebui sa aiba o pisica in casa... maxim etajul 2.
Aia care sunt mai aproape de Dumnezeu sunt binecuvantati, pe acolo nu se urca soriceii
Daca te trezesti ca intra un nenorocit d-asta in casa, stai treaz toata noaptea
Ma gandeam sa iau tubul ala de spray si prastia, sa bag tubul in camara si sa trag cu prastia in tub sa explodeze pe acolo ) Daca e sa pulverizez manual, ma gazez mai mult pe mine .
Stai fara nici o nedejde; mie mi-a venit un soarece cand locuiam la etajul 8. Si fii convins ca nu era unul semidomesticit de vreun vecin. Bucurestiul este intotdeauna in top.
Zero sanse sa moara. Daca vrei sa il gazezi camera trebuie sa fie inchisa ermetic si iti trebuie vreo 10 spray-uri daca nu si mai multe. Pune o capcana, doar asa o sa-l prinzi.
10 spray-uri? Fugi ma d-aici ca n-are cum.
Am dat cu un spray d-ala cateva secunde si deja ma doare capu, se simte mirosu de spray in toata casa.
Daca intru intr-o camera si dau cu spray cateva secunde, apoi inchid usa, mor toate insectele.
Nu-mi spune mie ca intr-o incapere putin mai mare decat un dulap, ala nu moare.
Deci nu o sa moara calumea?
Să știi că întrebarea asta e greșită de la început de la
^Mi-a intrat un soarece in casa^ și la sfarșit zici ^Stau la bloc.^
XDDDDDdddd
In locuinta...
OOOOOOOooooffffffffFFFFFFFFFFffffffff
Din cate stiu eu musca nu e chiar acelasi lucru cu soarecele, poate ma insel.
Mai bine ai folosii otrava de soarecii. Toarna nitel pe jos si pune in ea ceva de mancat pentru soarec.
Deniissel întreabă: