Opppsss...Pai vreau sa-ti recomand niste mancare facuta de tine pentru papagali. Poti sa-i pui in ladita morcov dat pe razatoare, mar tot asa, ou fiert (farmat si sa nu fie fierbinte). Sper ca te-am ajutat. Appp condoleante.
Pai uite ce iti zic:
Daca aveai o pereche de papagalioate ca celalalt(cel mort) era atasat de perechea lui/ei si poate ca i-a fost usor sa se ataseze, venind vorba ca doar de casa noua si de tine.Deci,mai pe scurt papagalul cel nou nu se poate atasa de perechea papagalului mort. Poate ca pana atunci, cand l-ai primit a stat singur.
Daca papagalul era singuraca l-ai cumparat tot cu cusca ii e greu sa se acomodeze cu locul.Eu iti sugerez sa iei o bucatica de paine (coaja mai crocanta), sa bagi mana in colivie si sa astepti ca papagalul sa vina sa manance din mana ta.Fa asta timp de 3 zile si se va acomoda cu tine si nu vei mai simti lipsa celuilalt.
Sper ca te-am putut ajuta.
Am incerat si mai mult se sperie cand vede painea...
Opppsss...Pai vreau sa-ti recomand niste mancare facuta de tine pentru papagali. Poti sa-i pui in ladita morcov dat pe razatoare, mar tot asa, ou fiert (farmat si sa nu fie fierbinte). Sper ca te-am ajutat. Appp condoleante.
Daca e aceeasi specie sa stii ca depinde modul in care ai reactionat cand l-ai primit.Paco al meu de exemplu nu a ciripit 2 saptamani cand l-am adus acasa.Acum nu mai putem vorbii din cauza lui.Trebuie sa se acomodeze cu tine, asa ca incearca sa ii oferi atentie dar sa nu vorbesti prea mult cu el (papagalul meu e o nimfa si ca sa il fac sa vorbeasca a trebuit sa tac eu ).La mine a mers. Spune-mi te rog ce specie e.
aabaab întreabă: