| Aly359 a întrebat:

Mi-a venit o idee. De fiecare data cand scriam in " jurnal " ( l-am pus intre ghilimele pentru ca nu era chiar un jurnal ) mama mi-l cerea sa vada ce am scris. M-am gandit sa scriu despre cat de mult imi doresc un catel ca as fi capabila sa il ingrijesc singura ca m-ar ajuta sa fiu mai responsabila, etc iar mama sa ma vada si sa citeasca. Poate ii va fi mila si... Ce parere aveti de idee? kiss love struck.

7 răspunsuri:
| Deea2900 a răspuns:

Bravo! Este chiar buna ideea! sa stii! Dar nu o sa fie atunci prea sigura (mama ta). dar iti spun ca in cateva zile... O sa fie de acord.happy Bye

| zuzu_8584 a răspuns:

Poti sa incerci dar totul depinde de cat de convingatoare este mama ta.happy

| foreverANDaDAY a răspuns:

Merita sa incerci...

| tpurotpuro a răspuns:

Excelenta idee! Poti scrie asa:
In secret, imi doresc un catelus.De acela(aici scrie rasa). Ce mult imi plac si ce mult mi-as dori unul! Sunt capabila sa ingrijesc un catel, mai ales la cat de mult imi plac! Cu blana aceea(aici fa o descriere a catelusului), ce dragut ar fi! Am iesi impreuna in parc sa ne jucam, ne-am distra. I-as da chiar eu singura de mancare! Ce pacat ca mama nu vrea sa imi cumpere sad In plus, mi-ar creste simtul responsabilitatii! Eh, dar ce sa-i faci, nu pot sa o conving pe mama sa imi a unul sad Ce pacaaaaaaat crying
Scrie asa si cred ca o sa ai un rezultat bun.
Funda?

| Gaabi32 a răspuns:

E tare sa stii ca ar putea sa mearga
bine in cazul meu nu mama nu se emotioneaza asa repede. Dar acum depinde si de mama ta.Scrie cat imi mult de catel cum vrei sa arate cum vei avea grija de el dar ar fi mai convingator sa gaseasca in asa numitul ''jurnal'' si o pagina despre mama mea.Nu crezi? cat de norocoasa esti ca o ai sau ca te ajuta tot timpu si o iubesti ff mult.Ar eomotionao mai tare.Deoarece mamele doresc foarte mult sa auda de la copilul lor ca o iubesc

Bafta:*

| andreeutzza a răspuns:

Ca... o idee fff boonahappy ...cand o sa primesti catelul sa ai grija de elwinking

| Alexysa a răspuns:

Es buna succes sper sa iti mearga! este o idee inteligenta care te va face cu un catelus