| bluegirltz a întrebat:

Mi-am cumparat un catelus yorkie si de Paste 15. 04. 2012 face un an.Chiar as fi vrut sa ii fac un mic cadou de ziua lui. M-am gandit sa il duc la tuns. Dar din pacate toaate salonurile de tuns catei sunt ocupate timp de 3 zile. Ce ii pot da altceva? M-am mai gandit sa ii fac un tort. Un tort pentru familie si un tort pentru el(tort mic). As vrea sa il las sa se bage in tort si sa se distreze. Ce parere aveti? Daca nu va place dati-mi alte idei de cadouri.Precizez ca maine e ziua lui, e baiat si il cheama Happy. Cel mai bun raspuns primeste fundita si celelalte vot.Multumesc

5 răspunsuri:
| Mariaღ a răspuns:

Ce idee super. Asa i-am facut si eu catelusei mele cand a facut 2 anisori. Pentru noi am comandat un tort normal cu ciocolata iar pentru ea am facut din cateva conserve pentru catelusi un tort si pe el am pus niste ciocolatele speciale pentru catelusi. La cealalta catelusa pe care o am i-am luat de ziua ei un ham, un os mai maricel, o jucarie si niste bomboane si am scos-o la plimbare. Sper sa te decizi kiss

| SanziiAndry a răspuns:

Felicitari pentru el! Eu iti recomand:
1. Ai putea sa ii cumperi niste haine, papucei, etc.
2. Ai putea sa ii cumperi niste jucarioare.
3. Daca vrei, ii poti cumpara si ciocolatica pentru catei.
4. I-ai putea darui o excursie la munte! Sa mergi numai tu si el, sa va distrati!
5. Cumpara-i: niste chips-uri Proline, un pachetel 8in1 Dental Chewy Snack ( pentru curatarea dintilor ), o lesa noua. Cam atatea idei am!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hihi! Dă-i un tort de la gustos punct ro și scapi de el!

| zahre a răspuns:

Nu-l lasa sa manance tort. Ciocolata e foarte periculoasa pentru catei. Daca vrei sa-i faci o supriza alegei o hainuta pentru catei frumoasa, o zgarda albastra sclipitoare, o jucarie care sa-i atraga atentia sau pedigree cu aroma de friptura.

| Woow_Iuli_1996 a răspuns:

Scoateo la plimbare si dai ceva chitaitor si un tort normal si gustos pana mea e doar un caine