Nu prea poți un hamster...sau cu greu. Trebuie să-i specializata în asa ceva. Eu i as lua un partener sau partenera fiindcă am avut hamster și multe cunoștințe. Pot muri de singurătate. Is foarte depresivi
Hamsterii sunt animale nocturne. E normal sa doarma ziua si sa fie activ noaptea.
Nu cred ca poti sa il dresezi. O vecina de-a mea a avut acum jumatate de an-un an un hamster si la fel era activ numai noaptea si ziua mai mult dormea. Depinde de fiecare hamster. Cel al vecinei mele era foarte jucaus si ii placea sa il iei in mana si sa-l mangai, doar ca mai facea nevoia mare in poala la tine sau in palma. Facea asta daca il luai in mana in timp ce dormea. In rest era destul de ok si sociabil ca sa zic asa. Incearca sa-l atragi cu putina mancare in palma si sa te joci/ sa-l bagi in seama mai mult. Poate asa se obisnuieste cu tine si cu alte persoane. Sper ca te-am ajutat!
Nu ii dai de mancare mult timp.Cum Faceau comunistii HAHA
Bine ca suntem oameni si avem ceva in suflet si vointa ca altfel te puteai trezeai cu hamsterul violent si protestatar