Cainii pot fi dresati de mici eu stiu o smecherie:dresaj stand jos, ii spui cainele tau aratand cu degetul in jos(adica sa stea jos)si el ar trebui sa stea, drept recompensa o mangaiere pe cap si un biscuite(sau 1 din acestea 2)tot la fel e si rostogolirea trebuie sa te rostogolesti,poate face ca tine,nu stiu,la mine sta jos cand i-am facut smecheria,dar al meu e mare,dar si cand e mare poate fi dresat, eu am facut pentru prima data si a mers din prima, dar cateii nu stiu nu este omenesc sai inveti de mici, caci sunt energici, jucausi, nu au timp de dresaj.incepe cam pe la 6 luni-1 an. Dper ca te-am ajutat.
Cu cat mai repede cu atat mai bine! sigur ca vei incepe cu chestiuni de baza ca si la copii cls 1 samd...dat fiind ca sunt caini de talie mare dresajul e obligatoriu altfel te asteapta mari probleme!
De obicei, cainii de talie mare si cu anumite instincte de vanator, de paza etc trebuie sa inceapa dresajul de la varsta cat mai frageda, undeva la 2 luni.
Mai de micut ar trebui sa srigi tare AAAAAAAAAAAAAAU cand te musca din joaca, pentru a nu te musca tot din joaca cand o sa fie mare. Dar ei se pot dresa de la 6 luni.