Un caine care are boala pe pisici nu se sperie de o femeie batrana. am avut multi caini, nici dresati, daca au boala pe un animal il fac praf, in special pisici. daca ai o pisica vagaboanta asa se intampla. si eu am avut timp de 8 ani un catel care sapa pe sub gard si pleca dupa pasarica...pana in noiembrie cand a plecat si dus a fost. am iesit cu ceilalti caini sa ii ia mirosul...am luat satul in lung si in lat si nimic. daca un animal dispare ai 3 sanse: sa ti-l fi luat cineva, deci nu il mai vezi, sa fie mort, iar nu il vezi sau ceva intre astea 2. deci, iar nu il mai vezi.
cat despre ce zice ali..nu miauna nimic. am fost de fata cand caucazianul meu pe la 70 kg mi-a prins pisica (nu ii placea in casa, a sarit pe geam) si a prins-o in aer si a rupt-o in 2. instant.
Nu poti sa faci mai nimic, decat sa astepti sa se intoarca.Pana atunci ai grija de pui, da-le sa manance si cauta sa le gasesti un stapan.
Nu ai ce sa faci..eu locuiesc la tara si am pisica. mai pleaca de-acasa dar se intoarce..am avut multe insa au murit calcate de masina.
Te sfatuiesc sa astepti sa se intoarca. daca nu, ori a papat-o cainele ori a plecat si si-a gasit alt camin.
Imi pare rau pentru tine..stiu cum e sa pierzi pe cineva drag si nu ma refer la oameni.
Si mie, mi-a disparut pisica, si eu am un vecin care sta fix langa casa mea si are 2 caini iar ei latraaaa la 3 dimineata numai pe ei ii auzi. In fine, mama este casnica si sta mai toata ziua pe acasa, iar daca ar fi luat-o cainii, saraca pisica ar miauna, dar nu s-a intamplat asta. Nu stai prin apropierea unui cartier unde mai vin haite de caini, vecinii nu au mai vazut-o, nu ai auzit un miaunat ciudat? Nu cred ca de-am ajutat prea mult, dar poate iti va fi macar ceva de folos pe acolo.
Intr-o noapte pe la 11 si ceva, aproape 12 se auzea un miaunat ciudat si am iesit afara sa vad daca era ea si a iesit si vecinul meu si a strigat-o si s-a dus pe strada sa vada ce pisica era si ea cred ca s-a speriat si a traversat pe partea cealalta si a plecat in casa vecinu' si m-am mai uitat 2 minute din curte la strada.Parea ciufulita, da nu am vazut prea bine ca era intuneric chiar si cu lumina aprinsa pe strada. Si da, mai umbla haite de caini pe aici, ii aud toata ziua si toata noaptea.