| Adina20 a întrebat:

Mi-e sete daca beau apa nu mai exista un alt lichid de folosit pentru sa nu fie sete?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| ioana100 a răspuns:

Ai dat fundita pentru un atfel de raspuns? nu ma bag dar totusi,ea a facut misto de tinewinking
bauturile alcolice deshidrateaza,incearca sa bei un suc de fructe,facut de tine sau cumparat,daca il cumperi, ai grija sa fie natural, sa nu aiba continut de zahar.Mult succes!

| Pisoiul a răspuns:

Corpul tau poate fi hidratat cu pepene verde,suc,mar,rosie, ceai, energizant etc.Mai sunt multe alte lichide pentru a inlatura starea de sete.Pepenele verde e 70-75%lichid.Ceaiul poate inlatura starea de sete la fel ca si Sprite,Coca cola,Red bull,Crazy wolf, Pepsi, nesty,.Si inghetata poate fi o alta sursa de lichid.Deoarece are lapte.Laptele inca o sursa de lichid care inlatura starea de sete.Alchoolul deshidrateaza corpul mai ales vara.Berea ajuta la vedere dar deshidrateaza corpul.Eu nu am baut nici o data alchool.Si bauturile alchoolice pot fi o sursa de lichid.Dar ceaiul si bauturile alchoolice lasa pete pe dintii tai asa ca nu uita sa ii speli.

| mona a răspuns:

Bea bere