anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi s-a blocat pisica intr-un copac si nu stiu ce sa fac. sad Sta acolo de alaltaieri seara si am incercat toate metodele si nu coboara. Ne-am si urcat dupa ea, dar se duce tot mai sus. Am sunat azi la protectia animalelor si dar au zis ca nu au ce sa faca, ca ei sunt voluntari si nu au echipament si ca pompierii nu vor sa auda de asa ceva. sad Nu stiu ce sa fac..stiti cumva cat poate sa reziste o pisica in fara mancare si apa?

9 răspunsuri:
| vali1985 a răspuns:

Dai ceva de mancare si asa o poti prinde.

| Naяutσ a răspuns:

Cheama pompieri, o sa te ajute cu siguranta.

| Mihai1810 a răspuns:

O sa se dea singura jos din copac cand o sa i se faca foame asa ca nu te mai ingrijora

| LivingLouder a răspuns:

Cheam pompierii. Sau inspirate din filme. In multe pisicile raman blocate in copaci.

| Snowfall a răspuns:

Este destul de inalt copacul si este pozitionat in asa fel incat este aproape imposibil de taiat, plus ca este inauntrul unei unitati militare si nu as avea nici cu ce sa il tai. Cred ca pana la urma o sa apelez la pompieri, daca o sa vrea sa ma ajute, ca cica nu se mai ocupa de chestii din astea. Oricum, multimesc pentru raspunsuri happy

| Snowfall a răspuns:

Or*

| sonikhere a răspuns:

Tu ti-ai taia copacii din mijlocul comunei? Be serious. Incearca sa te mai urci dupa ea, totusi..mai sus de varf nu are unde sa ajunga! Incearca sa o iei cu ceva de acolo daca nu poti, ceva extensibil..sa ajunga, cat de inalt e copacu' in cauza?

| Criistyanna a răspuns (pentru sonikhere):

Scrie undeva ca acel copac nu ii apartine? sau k nu se afla in propria curte? eu nu vad!

| sonikhere a răspuns (pentru Criistyanna):

Normal copacii nu se pot taia asa cu indiferenta. se iau amenzi sexy pe faza astawinking cel mai bine suni la pompieri.te rogi de ei, asa cum au spus si colegii de mai sus!