Apa calda cu sare, turnata multa pe gat, sa vomite tot afara, apoi da-i lapte mult sa bea si spera sa se faca bine, si dupa hop cu ea la veterinar.
La ora 01; 00 i-am dat lapte cald pe gat ca atunci a venit mama acasa,acum se misca, alearga, dar n-am vazut-o vomitand, e foarte suparata ca am obligat-o, veterinarii toti din oras si-au luat concediu toata saptamana, oare in cam cate zile ii trece starea asta de rau
Ea se misca acum, merge, se catara, dar inca cand se pune pe jos misca greu capul, si cand ne apropiem de ea nici nu se fereste cum se ferea inainte;/
Eu cred ca o sa fie bine. Doar are 9 vieti (sau ceva de genul).
Sigur nu e nici doctoru care iti face un tratament, si el face experimente pe tine. Poti avea reacti alergice, si lista poate continua, in momentu in care pui o intrebare pe TPU legata de sanatate, e clar ca toti care iti raspund(exceptie 2 persoane 3 care poate is cadre medicale) nu prea pot fi sigure de nimic.Eu spun ce am auzit, leac babesc.Acuma tu ce crezi? Daca eu vin si pun o intrebare, legata de masina ca face vrum vrum pac tac, si tu imi zici ca e toba de esapament, acum te intreb daca esti sigur?
Puteai sa "dezbati" asta cu mine sau puteai sa o ajuti pe Billie, nu-ti mai da ifose ca esti degeaba.
Nu va certati, pisica acum se plimba, dar e suparata pe mine ca am fortat-o sa bea lapte
Billie am gasit un tratamentul oficial, o sa zic pe scurt din ce am inteles: Carbunele activ medicinal se da oral in 12 ore de la inginerare ca sa absoarba toxina ramasa din intestin. Apoi intre 1-4 saptamani trebuie sa-i dai vitamina K. Durata e determinata de cat de dur fost tipul de otrava. Poti sa te duci la farmacie sa-i cumperi vitamina K si sa-i dai in mancare. Sursa: https://www.petmd.com/......_poisoning
Farmaciile veterinare tin de cabinetele veterinare si sunt inchise, i-am dat lapte pe gat la 1 noaptea si acum se misca, dar mai e un pic posomorata, ii mai dau si diseara
Da, uite vezi tu... fiecare cu variantele lui
Dar acum cred ca numai și numai veterinarul știe ce este de făcut în situații ca aceasta.
Crăcănel,pisica a venit otravită, nu am pus lângă ea otrava, nu sunt aşa nebună.Nu mai mâncaţi, vă rog.Ea venise deja otrăvită.
Nu inteleg ce aveti cu biata fata va spus cum sta treaba unii nu au alta ocupatie decat sa critice... Daca nu dati raspunsuri utile mai bine va vedeti de treaba voastra.
Ser fiziologic pe seringuta direct pe gat sa-l vomite, in repetate randuri pana isi revine, daca nu perfuzabil, igienizeaza zona cu putintel de spirt pe vata si gaseste-i vena in zona burticii, daca nu tunde-o la o labuta si igienizeaz-o si cauta-i vena, si administreaza-i ser fiziologic cu antibiotic. Astea ar fi...
Ai omorat pisica, sa-ti fie rusine si sa nu te ajute nimeni pentru ca nici tu n-ai ajutat pisica, mai bine erai tu eutaniasata decat biata pisicuta nevinovata
Ce raspuns,nu s-a mai putut face nimic pentru ea,pana la veterinar i-am dat lapte ca asa zicea lumea pe aici si pe articolele web,si a zis doctoru ca era deja praf. Daca nu stii ce am facut pentru animale, in special ale mele, te-as ruga sa nu mai mananci jeleu atata pentru ca nu e frumos, ai decis si tu sa comentezi, ca na.