| elenaborosoiu a întrebat:

Mias dorim tare mult un catel mic de rasa dar nu foarte scum ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| sufletzel a răspuns:

Iulia2000b, esti cumva de pe alta planeta? unde ai vazut tu preturile si denumirile alea?
In primul rand, bichonul de care vorbesti tu se numeste bolognese (a se citi boloniez) si pretul cel mai mic e de vreo 7-8 milioane... Dar poate ajunge si la 350 de euro cu pedigree si vaccinuri.
Iar pomeranianul tot in jur de 300-400 de euro se vinde, asta fiind pretul cel mai mic si ajungand chiar si la 2000 euro. (http://www.anunturi.biz/anuntul/871493/prenotari-pui-pomeranian)
Asa ca mai bine abtine-te decat sa dai o informatie gresita.

5 răspunsuri:
| Larisa211 a răspuns:

Te sfatuiesc sa iti cumperi un Bichon Bongolez sau un Pomeranian (Spitz mic). Bichonul are blana carliontata si nu prea lunga si costa maxim 450 lei si e tare dragalas, iar Pomeranian-ul are blanita foarte pufoasa si mediu-lunga, e foarte inteligent si agil, si de asta costa maxim 650 de lei.
Ambele rase nu vor depasi 35 de cm.
Succes cu gasirea rasei potrivite, dar sa stii ca personalitatea catelului e mult mai importanta decat orice aspect fizic!

| elenaborosoiu explică:

Deci pana la urma...nu prea am fost ajutata doar mersi oricum

| elenaborosoiu explică:

Vroia daca cineva de pe TPU are vreun catel mik cum ar fi bichon si la imperecheat sau vrea sa il imperescehze si daca are pui sa o sa aiba sa imi faca si mie un pret ok far reped caini de rasa mici!

| crissdulcik a răspuns:

Tekelii, Si tzu, Pekinez sau Chihuaha funda?big grin

| madelf a răspuns:

Eu am un ciobanesc german(o catea) pe care as vrea sa o dau la imperechiat.Problema e ca astept sa faca macar 2 ani. Daca ai rabdare, iti pot da un puisor la un pret OK.Tin sa mentionez ca Bella(catelusa mea)are pedigree si inentionez sa o "cuplez" cu un caine care are aceleasi calitati.
Take care! >big grin