| NoName1234 a întrebat:

Mie imi place sa fac chestii. Am 2 pisici puteti sa imi spuneti ce jucarii as putea sa le confectionez? Multumesc, puteti sa imi spuneti orice chiar si mai greu de facut ca ma descurc. Dau fundita happy Puteti sa spuneti si jucari marunte si mai mari ORICE happy

Răspuns Câştigător
| ASDFGHJKLOIUYTREDSDV a răspuns:

Eu ii bag ceva mancare care miroase, de gen granule sau o bucatica de carne din consverva, intr-o cutie goala de la chibrituri. Se joaca incercand sa o deschida, apoi are si rasplata, mancand surpriza big grin

Daca vei sa faci joaca mai interesanta foloseste o sursa de lumina ca o mini lanterna sau beculetul de la o bricheta pentru a-i da ceva de prins. Pisica ta nu se va satura de raza de lumina pe care nu reuseste sa o prinda.

Oh si, creaza jucarii zgomotoase. Umple un recipient gol si transparent cu granule. Da-i recipientul animalului tau si lasa-l sa se joace cu el. Pisica ta va fi fascinata atat de zgomotul creat, cat si de biscuiti. La final, ofera-i un biscuite sau doi.

Sper ca am ajutat happy

5 răspunsuri:
| NoName1234 explică:

Da ai fost Teddyedy dar eu le-am mai facut chesti confectionate si sau jucat cu ele... big grin

| YoUaReExAcTlYmYbRaNdOfHeRoIn a răspuns:

Poy eu am 6 pisici si cand vor sa se joace mototolesc o coala de hartie si o infasor cu sfoara si o agat de clanta usii sau daca ai soba cu plita poti sa o agati de chestia aia de matal de la margine.sau de un scaun ceva. chiar si jucarii de plus asa mai marunte, cam cat pumnul de genul clovni sau ursuleti, elefanti etc. pisicii ii adora. sper ca ti-am fost de folos. funda?

| Zmantana a răspuns:

Pai pisica mea adora sa se joace cu fistic, gasesti in magazine la punga sau la vrac. O alta jucarie cu care m-am jucat foarte mult cu pisica mea a fost batul de la mos nicolae, ii placeau foarte mult franjurii aceia. Stiu pe cineva care ii da pisicii sale sa se joace cu masline, a zis ca a citit de undeva ca mirosul maslinelor l-e atrag pe pisici foarte tare, eu inca nu am incercat. O alta jucarie cu care se joaca pisica mea de o vreme incoace este un siret lung de la un pantalon de training. Nu prea am ce sa iti spun concret sa confectionezi pentru ca pisicile nu sunt ca si caini, se joaca cu ce l-e dai, pisicile isi aleg singure jucariile preferate, sper ca am fost de ajutor...

| Zmantana a răspuns:

Pai orice pisica se joaca cu o jucarie noua dar nu pentru mult timp, de exemplu pisica mea are 2 jucari preferate pe care le-am mentionat in raspunsul anterior: fisticul si snurul.Cu fisticul se joaca de la 3 luni, iar acum are 11, iar cu snurul de o luna incoace o obosesc, nu stiu alte sugestii. Raspunsul acesta a fost doar ca adaugare la primul raspuns big grin

| ROXANICA99 a răspuns:

Pai pot sa se joace cu geme de ata motocei sa sa legi o bucata de ata de un bat