Nu, nu a murit
Chiar are de gand sa se casatoresca. numai ca astepta sa implineaca varsta de 18 ani
Nu a murit, stai flex ca daca ar fi murit crezi ca ar mai fi scos produse categoria Hannah Montana cum ar fi haine, articole pentru scoala, pufuletii hanna si revistele alea de prost gust si mai ales ca o sa apara noi episoade. Crezi le-ar mai fi facut daca era moarta? Eu m-am cam saturat e fazele de genu Miley Cyrus a murit, Phoebe Tonkin a murit si evident si Claire Holt a murit de ce sa moara ca doar sunt tinere si sanatoase
Nu a murit!
Miley Cyrus nu e moarta, confirma reprezentantii vedetei de la Disney, dupa ce pe Internet au aparut mesaje prin care se transmitea faptul ca ` Hannah Montana ` a murit intr-un accident.
`Fanii` lui Miley se tin de sotii. De aceasta data au mers cam departe. Un hacker, om fara ocupatie, i-a spart contul de pe YouTube si a postat mesajul :
`Sunt Mandy si am niste vesti foarte triste… suntem foarte intristati sa va spunem ca Miley a murit in aceasta dimineata dupa ce a fost lovita de un sofer beat`.
`Miley ne-a spus ca daca vreodata i se intampla ceva, atunci trebuie sa-i anuntam pe fanii ei intai… Odihneasca-se in pace. Draga, iti vom simti lipsa foarte mult`.
Si, pentru a fi cat mai (in)credibil, hackerul a postat single-ul lui Miley Cyrus, `Goodbye`.
Bineinteles ca a fost doar o gluma de prost gust, dar nu e prima data cand Miley are probleme din cauza hacker-ilor.
E vie... si reala si foarte in viata ) dar de unde ai mai scos-o pe asta cu muritul? Mai bine uita-te mai putin la tv ca iti dauneaza...rau
Din fericire a fost o gluma, iti dai seama ca ar fi fost doliu international si ar fi fost mai mult tam-tam decat la michael jackson