| Andre a întrebat:

Miley cyrus a murit? aveti dovezi?

Răspuns Câştigător
| shadovv a răspuns:

Nu a murit... inca mai spala mintile copiilor

117 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

A fost incinerat, cenusa-i la mine acasa.

| Elly_8365 a răspuns:

Nu, nu a muritlaughing
Chiar are de gand sa se casatoresca. numai ca astepta sa implineaca varsta de 18 ani

| Dara a răspuns:

Imi place categoria aleasa. happy E cu subinteles?

| Lilly095 a răspuns:

Nu a murit, stai flex ca daca ar fi murit crezi ca ar mai fi scos produse categoria Hannah Montana cum ar fi haine, articole pentru scoala, pufuletii hanna si revistele alea de prost gust si mai ales ca o sa apara noi episoade. Crezi le-ar mai fi facut daca era moarta? Eu m-am cam saturat e fazele de genu Miley Cyrus a murit, Phoebe Tonkin a murit si evident si Claire Holt a muritlaughing de ce sa moara ca doar sunt tinere si sanatoaselaughing

| ησ мυѕι¢✪ησ ℓιƒє a răspuns:

Nu a murit...nu inca.asteapta sa faca 80 d'ani si mai vedem atunci happy

| VisezInNonCulori a răspuns:

Lol rolling on the floor) nu a murit ma nimeni rolling on the floor) ce naiba, dc ar murii? fundita?smug

| ioanamaria56 a răspuns:

Cum sa moara? Inca traieste si invarte mintile copiilor.

| daiana a răspuns:

Nu a murit!
Miley Cyrus nu e moarta, confirma reprezentantii vedetei de la Disney, dupa ce pe Internet au aparut mesaje prin care se transmitea faptul ca ` Hannah Montana ` a murit intr-un accident.

`Fanii` lui Miley se tin de sotii. De aceasta data au mers cam departe. Un hacker, om fara ocupatie, i-a spart contul de pe YouTube si a postat mesajul :

`Sunt Mandy si am niste vesti foarte triste… suntem foarte intristati sa va spunem ca Miley a murit in aceasta dimineata dupa ce a fost lovita de un sofer beat`.

`Miley ne-a spus ca daca vreodata i se intampla ceva, atunci trebuie sa-i anuntam pe fanii ei intai… Odihneasca-se in pace. Draga, iti vom simti lipsa foarte mult`.

Si, pentru a fi cat mai (in)credibil, hackerul a postat single-ul lui Miley Cyrus, `Goodbye`.

Bineinteles ca a fost doar o gluma de prost gust, dar nu e prima data cand Miley are probleme din cauza hacker-ilor.

| LuS[z] a răspuns:

E vie... si reala si foarte in viata laughing) dar de unde ai mai scos-o pe asta cu muritul? Mai bine uita-te mai putin la tv ca iti dauneaza...rau laughing

| kAps UNikA a răspuns:

Nu, nu a murit.

| kennyspark a răspuns:

Bine postat la hobbies & pets

| bibydraguta a răspuns:

Nu a murit stai fara grija

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Din fericire a fost o gluma, iti dai seama ca ar fi fost doliu international si ar fi fost mai mult tam-tam decat la michael jacksonwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca o crede pe Miley o animala laughing din cauza tag-ului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred daci nu te lua dupa prosti ca nu a murit ba chiar am vazut-o la disney channel cand am fost sa cant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a muriit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Myley Cyrus nu a murit... Daca ar fi murit cum ar mai fi melodiile noi? Sunteti ciudati...NU A MURIT!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit bibineinteles ca nu a fost opera unui haker

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, alt subiect de discutie nu aveti? Nu a murti.Doamne ce oameni fara creer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunte-ti prea rautaciosi nu sunt inebunita de miley da ganditi-va cum ar fi daca ar vorbi asa cineva de voi asa nu va ganditi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai rautasiosilor voua var placea sa vb cineva de voi asa de urat cum vb voi cu miley nu sunteti educati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-mi place categoria la care ai postat intrebarea. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu a murit.
Lol.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, daaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit, nu mai scrieti prosti cum ca a murit, deoarece a facut o noua melodie care se numeste:Can t Be Temed

Întrebări similare