| Andre a întrebat:

Miley cyrus a murit? aveti dovezi?

Răspuns Câştigător
| shadovv a răspuns:

Nu a murit... inca mai spala mintile copiilor

118 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostule nu a murit minciuna scornesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat sunt tot felul de prostyy scoase de paparatii da cica miley cyrus fumeaza poate fumeaza dar este adolescenta de 18 ani. De la 18 ani sindura trebuie sa ia deciziile daca ea crede ca este bine sa se drogheze sa se drogheze ea crezut ca ii este mai bine asa si nici parinti ei nu pot lua acum decizii fata de ea sa drogat pentru ca e trista ca parintii ei divorteaza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am am fost acolo si nu amurit un fan a spart contul si a postat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit pentru eu sunt un reprezentant disney

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mu cred caa murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Myley este drogatatonguept ca in tara lor este permis drogul:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am o dovada miley nu este moarta ea traeste am vazut-o in filme si la muzici si eu stiu ca ea nu este moarta ci vie nu aisa copii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate sunteti niste fraieri nu mai scrieti din astea ca sunteti niste nebuni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici gand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai daiana da de unde stii tu astea?(semnat baiatu frumos)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nui adevarat

| OnTheTop a răspuns:

Nu a murit... Nu iti fie frica inca traieste a facut noi melodii pe numele: Cant be tamed, Robot, Who Owns My Heart, When I look. Astea sun melodiile cele noi si nu te gandi la din astea pentru ca nu a murit. Ea e cea mai buna cantareata...acum. Daca a murit-vun atunci pe toate canalele: Romanesti si Englezi ar fi stiri. uitate pe adresa www.forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t609994.html uitati-va si voi ce prosti au scris. Sper ca am fost de folos! Pa pa"!

| 구미호 a răspuns:

Nu am dovezi ca a murit si nici ca nu a murit, dar sunt convinsa ca nu a murit, ca a cantat noi cantecestar

| vivalavida a răspuns:

Nu stiu am auzit ca a facut un infarct

| 100%Diana a răspuns:

Pt. mine a murit de cand s-a nascut.

| lavii a răspuns:

Unul dintre şoferii tinerei vedete Miley Cyrus a murit într-un accident, în care a fost implicat autobuzul pe care-l conducea. Vedeta nu se afla în interiorul autocarului cu pricina, ci într-unul din cele patru care-l urmau, cântăreaţa aflându-se în mijlocul unui turneu în Virginia, SUA.

Poliţia încă nu ştie care sunt motivele pentru care s-a produs accidentul şi dacă şoferul a avut vreo vină în provocarea cestuia. Tot ce se ştie la ora actuală e că vehicolul s-a răsturnat brusc.

Deşi mai erau alte nouă persoane în interior, nimeni nu a fost rănit grav. Managerul lui Miley a declarat pentru site-ul TMZ: "Era autobuzul care transporta echipa de la lumini. Miley nu se afla printre aceştia".

| LxN a răspuns:

Wtf?!

| 19961996 a răspuns:

Nu a murit din cate stiu eu e hanna motana

| o0onyxz a răspuns:

Nu a murit Miley... poate te intrebi ca nu ai mai vazut serialul la TV dar nu fiindca a murit si fiindca nu mai vrea sa joace in acel serial "il uraste"

| aaaaaaaaaannnnnnnnnaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu zic ca n-a murit pentru ca zvonul cu drogatul a fost dupa cel cu moartea oricum este intr-o faza mizerabila

| Didi11 a răspuns:

Nu a murit.nu crede tot ce spun altii

| andreea_9758 a răspuns:

O nuuuuuu nu a murit si sa stii ca eu nu am mintea spalata eu chiar sunt opsedate de miley

| placinta a răspuns:

Nu este adevarat myley cyrus nu a murit

| placinta a răspuns:

Nu a murit mai nimenilaughing cei care spun asta mintlaughingrolling on the floor

| AndreiSmecheru a răspuns:

Miley cyrus nu a murit, am fost la ultimul ei concert si a fost dupa acel zvon

| starfire a răspuns:

Miley n-a murit.doar nu crezi niste tampeni spuse de cinestie ce idiot inpotriva lu miley

| Kaneesha a răspuns:

Auzi cica mai mare tamtam decat la Michael...Miley nu ajunge nici la degetul mic al lui Michael nici nu exista termeni de comparatie intre ei... Michael is the best!

| adrian_7664 a răspuns:

Nu a murit ma daca murea cum mai scoatea noile melodie deci concluzia e ca nu a murit ce poate sa cante din cosciug de la 3 metri adancime in pamant in sicriu nu avea acustica atat de buna lol nu stiti nimic despre muizic sunteti varza cum sunt eu la romana si asta inseamna ca sunteti varza rau pa nu a murit lol laughing+rolling on the floor((

Întrebări similare