Daca este puiut si a plecat pe poarta, s-a ratacit si nu se mai intoarce. Daca l-o fi fugarit si vreun caine sigur o rupt-o la fuga, incotro a vazut cu ochii si nu mai stie drumul de intoarcere, mai ales ca afara este si zapada. Mai cauta prin jurul casei, poate de frica s-a urcat untr-un copac, inchipieste-ti ce frig trage micutul, incearca sa-l gasesti, faci o fapta buna.
am avut si eu un motanel era foarte froumos dar a plecat si nu era pui daca nu sa mai intors atunci vine peste 2-3 zile sau nu mai vine deloc... sper sa se intoaca! paa
Pai...sincera sa fiu, daca e micut pisoiul e cam periculos pentru el. Ai putea sa-l cauti pe la vecini. Nu astepta sa vina seara.
Fie a plecat...fie dormea pe undeva.Cauta-l iesi si afara din curte, striga-l(daca s-a invatat sa-l strigi pe nume)poate-l vei gasi. Daca dupa o saptamana nu apare, sansele sa-l mai gasesti sunt aproape nule. Cauta-l in special pe unde stii stii tu ca se ascunde in general, poate va fi acolo.Succes,sper sa-l gasesti.
Eu am avut doua pisici pe care le-am pierdut de cate 2 ori fiecare. Una cand a plecat prima data am gasit-o dupa cateva zile, a venit la mine cand am strigat-o si m-a iubit (se baga cu capul in mine) dar cand am luat-o in brate si urcam cu ea pe scari sa o duc acasa plangea si se zbatea. Aceeasi pisica a fugit a doua oara de acasa si de data asta cand am gasit-o a fugit de mine. Ea nu se simtea bine in captivitate, vroia afara desi se nascuse in captivitate. Nu poti sa impui vointa ta felinelor nici cu politia, tot ce vor ele fac! Ce-a de-a doua mitza a cazut de la balcon. Am cautat-o o saptamana prin tot cartierul, am intrebat pe toata lume si in final o femeie mi-a zis ca e o pisica necunoscuta in spatele casei ei, in curte. Era ea! A doua oara a plecat pe usa fara sa o vad nici nu stiu cand ca eram mereu atenta sa nu iasa pisicile din casa cand veneam sau plecam de acasa si deschideam usa de la intrare. Finalul a fost ca intr-o dimineata la ora 5, dupa ce a auzit miscare in casa (era f simtita) a mieunat la usa. Deci a vrut sa vada ce e afara dar nu i-a placut si s-a intors! Ti-am povestit astea ca sa vezi ca pisicile astea sunt tare ciudate si curioase si uneori prefera sa manance te miri ce dar sa fie libere afara, pe cand altele, din contra, vor sa huzureasca la loc sigur. Sper din toata inima sa se intoarca acasa! Eu ma intreb mereu ce-o mai face pisica mea care nu a vrut sa se mai intoarca dar pesemne ca asa a vrut ea si e mai fericita decat acasa la mine unde avea de toate. O vazusem o data cu 5 motani dupa ea si cand am strigat-o nici nu m-a bagat in seama. Pisicile mele erau adulte dar motanelul tau e micut; cauta-l, cauta-l, poate il vei gasi!
De obicei pisicile se intorc mereu
Sper sa fie asa si la tine
Motanul meu ( de la bunici ) a fost adoptat de cineva din satul vecin si s-a intors dupa 1 luna...si era tot puiut