| steff_5783 a întrebat:

Motanul meu a disparut de 4 zilesad. l'am mai lasat afara si de fiecare data se intorcea in cateva ore si mieuna la usa de la intrare.Sunt sigura ca cineva l-a luat, caci altfel venea inapoi.Am lipit afise cu anunt in scarile alaturate si am dat anunt pe un site pe net. Ce as putea sa mai fac? De cand a plecat sunt foarte trista si ma gandesc numai la el

5 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Aoleu, am un motan de care sunt foarte atasata si mereu plang daca imi imaginez ca ar disparea. Da anunt in ziarul local, spune ca oferi recompensa(daca poti oferi), pune afise cu el si cu poza lui in zona centrala din orasul tau si in tot cartierul. Nu se stie cine l-a luat... Imi pare rau pentru motanul tau, sincer. Sper sa il gasesti cat mai repede. Poti sa bati si din usa in usa sa intrebi de motanul tau prin vecini. Nu se stie... Iti doresc bafta si anunta`ne daca il gasesti.

| gianinutza a răspuns:

Si eu am trecut prin asta. crying(si motanul meu disparuse de acasa si plangeam in fiecare seara dupa el, eram trista rau de tot, credeam ca nu-se mai intoarce niciodata! Dar dupa o saptamana jumate s-a intors singur! Nu'ti pierde speranta:* Daca zici ca de fiecare data se intorcea mai mult ca sigur se va intoarce si acumstraight face asta in caz ca nu i-s-a intamplat ceva mai rau:-s, dar daca l-a luat cineva odata-si-odata tot o sa scapewinkingal meu a venit atunci cand numai ma asteptamsad! Dar intr-timp daca vrei sa numai fii trista:d i-ati alt motanelbatting eyelashes te va ajuta sa nu-te mai gandesti asa des la el:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neapărat... ţe-ai gândit că poate a fost atacat de vreun câine? Dacă a fost luat, atunci nici celălalt nu cred că va avea parte de el, conştiinţa nu lasă pe nimeni viu. Nu mai ai ce să faci, ai făcut tot ce ai putut, ştiu că îţi este dor de el, pentru că şi eu sunt mare iubitoare de pisici, şi eu am un motan la care ţin mai mult decât la unele persoane din viaţa mea. O să treci peste,... dar ce zic, păstrează-ţi optimismul, poate se va întoarce, calmează-te. Mult succes, şi să ai parte de sănătate, sper din tot sufletul să ţi se întoarcă motanul, ştiu cum este.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si al meu de 2 zile crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si motanul meu a disparut de 2 zile si cred ca mi l-a furat vecinii. ce sa fac?