anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Motanul meu de cartier de 4 ani care nu este sterilizat lipseste de 5 zile in zona mehala Timisoara. S-a mai intamplat sa lipseasca dar s-a intors, desi nu a lipsit niciodata atat de mult. Tind sa cred ca lipseste pentru ca e sezonul de imperechere. Am intrebat vecinii si ei zic ca nu l-au mai vazut de vreo 3 zile. L-am cautat pe celelalte strazi sa vad daca l-a calcat vreo masina si nu l-am gasit mort. Este vreo sansa sa se intoarca acasa? De ce lipseste atat de mult? In zona in care stau nu trec prea multe masini. Multumesc pentru atentia acordata

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Se va întoarce, nu gândi negativ. Mai așteaptă, continuă să îl cauți, se va întoarce când își termină treaba.winking Asta, dacă nu a fost adoptat de altcineva, care s-a atașat de el. Dacă avea curelușă la gât, ar fi știut că aparține altcuiva.
Încearcă să lipești niște anunțuri (la intrarea în bloc, chiar și pe gardul care înconjoară tomberoanele, deci oriunde poți) și atașează nr de telefon și o poză clară cu ea. Dacă precizezi că oferi și o bună recompensă, oamenii vor fi mai activi. ))

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Posibil ca s-a insurat si nu il lasa nevasta sa vina la tine, daca ai fost stapan bun va veni la tine, unde in mehala stai?

| BogdanM11 a răspuns (pentru RAY):

Am fost un stapan bun si l-am tratat ca pe un membru al familiei. Il hraneam de 2 ori pe zi si ma jucam des cu el. Stau in zona Bogdanestilor, mai exact strada Agricultorilor. Nu iti zic adresa

Am fost unul bun, ii dadeam mancare de 2 ori pe zi si ma jucam cu el. Stau in zona Bogdanestilor, strada Agricultorilor nu iti zic numarul

| RAY a răspuns (pentru BogdanM11):

Sunt multe pisici pe acolo dar dupa ce-i trece cheful vine la tine si eu stau langa zona ta, si castreaza-l pe viitor

Cu siguranta, asta si aveam de gand sa fac

Astazi se implinesc 8 zile de cand a plecat. Ar fi bine sa incep sa pun afise cu motanul prin cartier? am intrebat aproape toti vecinii si nimeni nu l-a mai vazut. Este asta un semn rau?

| RAY a răspuns (pentru BogdanM11):

Da

Cum adica "da"? Da la intrebarea cu afisele sau la cea daca e un semn rau?

| minrest a răspuns:

O sa vina, e plecat dupa pisici. Daca are 4 ani si sta pe-afara, nu are rost sa il castrezi.

| BogdanM11 a răspuns (pentru minrest):

De ce sa nu il castrez? Fiind sterilizat nu isi va mai pune viata in pericol facand tampenii, fugind dupa pisici de bezmetic toata noaptea.

| minrest a răspuns (pentru BogdanM11):

Al mamei mele este castrat, dar dupa femele umbla, chiar daca nu se bate cu aceeasi convingere ca cei normali. De unde vrei sa stie ca nu poate consuma relatia, crezi ca e urolog? Trebuia castrat pe la un an. Pisicile se pun in pericol pentru ca sunt viteze, nu prea ai ce sa le faci. Oricum, tu stii cel mai bine, mi-am dat si eu cu parerea.

| Krax256 a răspuns:

E posibil sa se intoarca...sau nu. Ce sa-ti fac daca nu l-ai castrat, in flul asta statea cuminte.

| BogdanM11 a răspuns (pentru Krax256):

Se imbolnavise dar si-a revenit, doctorul a spus ca nu avem voie sa il sterilizam dupa boala, sa mai asteptam o saptamana. Cand sa il caut sa il duc la veterinar, a disparut.

Răspuns utilizator avertizat