Se va întoarce, nu gândi negativ. Mai așteaptă, continuă să îl cauți, se va întoarce când își termină treaba. Asta, dacă nu a fost adoptat de altcineva, care s-a atașat de el. Dacă avea curelușă la gât, ar fi știut că aparține altcuiva.
Încearcă să lipești niște anunțuri (la intrarea în bloc, chiar și pe gardul care înconjoară tomberoanele, deci oriunde poți) și atașează nr de telefon și o poză clară cu ea. Dacă precizezi că oferi și o bună recompensă, oamenii vor fi mai activi. ))
Posibil ca s-a insurat si nu il lasa nevasta sa vina la tine, daca ai fost stapan bun va veni la tine, unde in mehala stai?
O sa vina, e plecat dupa pisici. Daca are 4 ani si sta pe-afara, nu are rost sa il castrezi.
Al mamei mele este castrat, dar dupa femele umbla, chiar daca nu se bate cu aceeasi convingere ca cei normali. De unde vrei sa stie ca nu poate consuma relatia, crezi ca e urolog? Trebuia castrat pe la un an. Pisicile se pun in pericol pentru ca sunt viteze, nu prea ai ce sa le faci. Oricum, tu stii cel mai bine, mi-am dat si eu cu parerea.
E posibil sa se intoarca...sau nu. Ce sa-ti fac daca nu l-ai castrat, in flul asta statea cuminte.
Deniissel întreabă: