Aaaa la fel si mie mi s-a intamplat cu motanul meu de 3 ani cand avea 2 ani a plecat deacasa vreo 2 saptamani si am plans mult pentru el mereu cautam sa vad daca mai e dar a venit pana la urma era la o vecina care avea 2 pisici de varsta la motan si cred. dar asa am avut un motan si a plecat deacasa si nu sa mai intors de 3 ani nu cred ca se va mai intoarce... dar l-ai cautat ai intrebat vecini cautal si in lokurile unde fugea el cand era singur dar daca e in calduri doar si nu l-a luat cineva se va intoarce iti urez foarte mult succes
Dar cand e el in calduri nu-l lasa acasa incearca sa-i dai ceva de facut un ghem ceva.
Nu toti pot tine o pisica in casa adica nici eu nu tin ppisica in casa noapte deoarece face pipi si e greu de curatat si daca e singur face dezastru in casa...mai exista sanse sa vina sanse de 60% pentru ca si mie imi dispre pisica(femela)sta 1-2 saptamana...asteapta o sa vina
Hello! Eu am un motan care vine o data la 6 luni si sta 2 saptamani apoi pleaca. Nu stiu de ce sta asa de mult dar ma bucur ca se intoarce acasa pana la urma. Mai am un motan Birmanez in varsta de 1 an si cateva luni. El a plecat la 9 luni si a stat 4 zile nemancat. Stiu sigur ca a fost inchis la un vecin pentru ca e recunoscut pana la urma. El a plecat cu gandul la domnisoare, e ceva normal sa petreaca mai toata ziua afara. Recent a fost plecat 2 zile si atunci cand s-a intors a venit cu rani destul de serioase cauzate cel mai probabil de caini. Deci, e posibil sa vina inapoi acasa dar e foarte posibil sa fie prins de caini sau de oameni pentru ca exista si de astia.Nu-ti pierde speranta. Mai iesi seara pe afara si striga-l. Intreaba-ti vecinii dar nu stiu daca sa ai incredere mare in ei. Sper sa se intoarca. Vreau neaparat sa stiu daca se intoarce sa ma anunti. Ceau! Ceau!
Hello, va multumesc tuturor de raspunsul dat. Inca nu sunt doua saptamani de cand a disparut, am fost in cautarea lui, dar mici sperante, cine stie unde se ascunde, prin poduri, pivnite, etc. Speranta mea e sa vina acasa si sa stiu ca nu a patit nimic. Oricum va anunt daca apare, va multumesc inca o data de incurajare.
Hello! Vreau sa va dau o veste minunata, s-a intors acasa motanul meu. Aseara, dupa 17 zile, si-a facut aparitia cu un mieunat... fericirea e mare! Va pup si ne mai auzim.
Mă bucur! Să ai grija de el acum motanelul meu a disparut de o zi . Să ai o zi buna!
Pai cred ca s-a dus dupa pisici, are si el o varsta destul de mare si sincer nu cred ca se mai intoarce. Imi pare rau pentru tine. Dar de ce nu l-ai tinut in casa?