| Playboyx a întrebat:

Motanul meu isi scoate singur zgarda cu medalion de la gat si intr-o zi i-a ramas blocat intre dinti cand incerca sa o rupa, ce ma sfatuiti sa fac ca sa o tina la gat? Are gravat pe medalion numarul meu de telefon si adresa in caz ca fuge de acasa

3 răspunsuri:
| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Pisicile rareori fug de acasa sa stii. Si in orice caz. Poate zgarda nu e potrivita pentru el. Cauta-iceva dintr-un material mai moala.

| ROberrt86 a răspuns:

Nu este stransa prea tare. incearca sa fii si tu mai apropiata cu ea.
Si eu am un pisoi iar in vara mereu isi dadea zgarda jos, dar i-am pus o pietruta mica si s-a potolit.
nu trebuie strans tare, ci PUTIN mai tare. se simte departat de tine si poate de asta incearca sa fuga. ai zis si tu mai sus 'in caz'
daca ai spus in caz inseamna ca esti cam departat de ea. eu ma joc in fiecare zi cu el 15 minute si e foarte atasat de mine.

| Rocsid a răspuns:

De ce nu ii pui microcip?
Presupun ca nu e castrat... daca il castrezi nu o sa mai vrea sa mearga la pisici sa le cante serenade si sa vina acasa batut si fara energie.Nu prea recomand zgarda deoarece cand merge la pisici ii se poate agata intr-un gard si sa se spanzure.Un catel de al meu din cauza zgarzii a lipsit de acasa 2 saptamani si dupa luungi cautari l am gasit in padure agatat de niste capcane improvizate cu zgarda.Cred ca era prins doar de cateva zile spre fericirea si norocul lui.