Motanii se întorc atunci când credeai că l-ai pierdut.
Am păţit-o şi eu! Mi-a lipsit de acasă aproape două zile şi credeam că a fost furat, dar când colo ziua următoare era în fața uşii așteptând să intre în casă.
Da draguta, asa fac multi motani cind primesc semnale " dragastoase" de la pisicile in calduri. Nu intra in panica, se intoarce!
Aşa am păţit şi eu dar în cele din urmă a apărut.Cam după 3-4 zile.Mereu s-a întors
In unele cazuri se intorc, in altele nu.Eu am avut un motan care pleca mereu, si se intorcea a doua zi teafar! Dar intr-o seara a plecat, si nu s-a mai intors. Dupa 2 zile m-am ingrijorat.Ei bine, a 3-a zi, l-am gasit mort, in fata curtii mele, mancat de un caine.Si asa mi s-a intamplat si cu alt motan, pe care l-am iubit foarte mult.Acum am pisica si o tin in casa, pentru ca o iubesc si nu mai vreau sa i se intample si ei ceva rau.
Sarbatori fericite!
Da.Credema eu am trei motani si stau la tara.Nu ii prea vad pe acasa, mai multi plecati dar apoi se intorc.Cand vad o femela...au tulito
Da,motanii au un simt dezvoltat, iar acestia simt ciclul femelelor de aceea pleaca, se va intoarce stai linistita funda?
Am şi eu un motan. Pleacă de acasă cu zilele... Aşa se întâmplă în perioada de împerechere.
anonim_4396 întreabă:
Deniissel întreabă: