Nu prea stiu ce sa zic ar trebui sa-l duci la veterinar pentru ca cred ca este bolnav duceti-va cand mama ta nu are treaba
Lol... asa fac toate pisicile.si al meu la fel.e ceva perfect normal.sa doarma f. mult si a mea nici nu bea apa si isi tine ochii intredeschisi...cateodata ma ingrijoram si eu cand il vedea ca doarme toata ziua.dar nu e absolut nimic rau! oricum, motanul daca iese pe afara mai ales.ar trebui vaccinat anual
Pentru unele pisici e un comportament normal.
Dar daca tu zici ca se comporta asa de 2 zile inseamna ca are ceva.Nu prea cred ca a mancat un soarece otravit deoarece pana acum era intr-o stare mult mai grava.E posibil sa se simta neglijat.Stai mai mult timp cu el.Incearca sa ii dai pliculete wiskas cu hrana umeda s-ar putea sa manance(Stiu din propira experienta,si pisica mea mai avea momente in care e mai trista).
Iar in privinta laptelui, e foarte bine ca ii dai dar ai grija sa fie la o temperatura potrivita, cel mai bine la temperatura camerei, ai grija sa nu il dai fierbinte.
Iar daca nu isi revine inseamna ca intr-adevar are ceva si eu ti-asi recomanda sa il duci la doctor, incearca sa o convingi pe mama ta ca trebuie dus la doctor.
Succes!
Si sper sa isi revina cat mai repede.
Deniissel întreabă: