Un caine,in principiu,trebuie sa aiba mereu nasul umed-simbol al sanatatii si pentru noi,stapanii,un simbol al sigurantei. insa,exista uni caini( rase daca vrei
) care au nasul uscat,deoarece asa s-a transmis genetic,si asa cum unii au pete si altii nu,nasul poate fi uscat sau nu,insa daca cainele tau,l-a avut pana acum umed,iar acum i s-a uscat, eu zic sa astepti sa vezi daca i se reumezeste, sau sa vezi daca mai are alte simptome de raceala-in functie de astea ar trebui sa vizitezi un veterinar.mult succes
fundita?
Da, trebuie sa-i fie in permanenta nasucul rece umed, ei transpira prin limba si nas.
Eu stiu cand e ud inseamna ca este sanatos si cand nu este este bolnav.
Succes si paste fericit!
Boticul unui caine trebuie sa fie in permanenta ud, dar cand doarme il are uscat.sau daca e treaz si e uscat, ai grija ca e bolnavior!
Trebuie sa fie ud tot timpul deoarece altfel daca e uscat si cald, inseamna ca are febra p.s: mai are febra cand are pernitele calde si urechile(pielea urechii) calde
Nu stiu aproape nimic despre caini dar in principiu nu cred asta e parerea mea cred ca depinde si de rasa cainelui pentru ca de ex cainele pug are botul turtit si nu cred ca e in regula sa fie umed acum nusitu daca am dreptate dar.
Da. Din cate am auzit se spunea ca nu mai pot sa simta mirosurile atat de bine. Sper ca te-am ajutat !
De obicei daca e uscat inseamna ca are febra. Ar trebui sa-l duci la doctor
Dap nasul unui caine in permanenta trebuie sa fie ud daca nu e inseamna ca e bolnav sau e chair pe moarte
anonim_4396 întreabă:
phantom1234 întreabă: