Pai daca ii Cookie, Cookie sa fie. Nu-i schimba numele ca numai il derutezi si ii incetinesti dezvoltarea aptitudinilor. Cand alegi numele la un caine este bine sa-l alegi cat mai scurt, preferabil sa fie din 2, cel mult 3 silabe, il invata mai repede, asa ca Cookie este foarte bun. In loc de Pufulete - nume prea lung, ai putea sa-i zici Pufi, si suna foarte apropiat de Cookie asa ca l-ar putea invata usor si pe asta.
Cookie e foarte dragut si daca deja raspunde nu trebuie sa ii schimbi numele, daca il schimbi il vei deruta deoarece nu va mai sti la care sa raspunda
Buna! eu i`as da numele Piti, Loly, Cookie ...eu am avut catei cu numele astea. papa
Adonis
Aladdin
Baxter
Dingo
Dusty
Edgar
Elmo
Fizz
Flick
Harley
Hulk
Joker
Kilo
Lexus
Nacho
Oscar
Peso
Schnitzel
Taz
Tito
poti sa iti alegi un nume de aici dar si COOKIE suna forte bine trebuie sa ii alegi un nume care il reprezinta...dar o sa fie mai greu deoarece el are 3 luni si o sa isi invete numele mai greu ar fi trebuit sa ii alegi un nume de cand avea 2 saptamani ...bafta si sa ii oferi dragoste si multa mancare pentru ca este inca un pui
Poti sa ii pui o gramada de nume...dar daca tie iti plae Cookie si el s`a obisnuit cu el ...asta sa fie
Bobby,Bleacky,Dixy,Max,Fluffy,Bubu,Biju.Cam atat.Si cainele tau cred ca e labrador.