| nutzu' a întrebat:

Nu ar trebui sa se puna o categorie cu sport? Ce credeti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, o categorie pentru sport special chiar ar fi necesara. Vroiam sa propun si eu asa ceva mai demult.

10 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Dupa parerea mea nu ar trebui sa se puna o categorie cu sport... Nu cred ca poti ajuta pe cineva spunandu-i scorul de la meciul de aseara... Cat despre discutiile care pot veni de la sport... Cred ca pot intra in categoria "conversatii"... Dar in continuare site-ul asta nu cred ca e pentru asa ceva.

| Bishop a răspuns:

Dar tu nu crezi ca intrebarile despre sport le poti pune la categoria hobby&pets sau timp liber?

| Bishop a răspuns:

Am vrut sa spun hobbies, scuze

| LiLlYAnNe a răspuns:

Poti spune asta la:Sanatate, Timp Liber, Conversatii.

| nutzu' explică:

"kristen", intrebarea am pus-o la categoria "Hobbies & Pets" pentru ca asta ar fi cea mai apropiata de categoria sport.
"kittyalexandra" la aceasta categorie s-ar putea discuta sansele echipelor la titlu(indiferent de sport), s-ar putea face sondaje pentru baloanele de aur, echipa fair-play, pronosticuri pentru pariuri etc. ...deci iti dai seama ca nu s-ar face numai conversatie.
Sper sa se puna o astfel de categorie.

| endofstory a răspuns:

Sper sa nu se ajunga si la injurii intre suporteri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mare parte a intrebarilor, nu se respecta categoria, deci, adreseaza unde vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Poate ca ar trebui dar am observat ca nu se pun prea multe intrebari legate de sportwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita diego merita la barcelona

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dacă adminii acceptă propunerea ta, eu sunt pentru.
Pa, pa.