Trebuie deparazitata. Mai du-te si la un alt veterinar cere-i o pastila de deparazitare si mai sunt si niste pastilute foarte bune de burtica. Poti de asemenea sa ii iei si o lesa e si antipurici si de deparazitare. Carnita le place foarte mult dar nu ii da cruda doar fripta sau fiarta. Exista pisicute carora le plac maslinele poti incerca. Sa-ti traiasca.
Ti-as recomanda sa te joci cu ea, dar am o intrebare la tine : Comportamentul ei a inceput de cand i-ai dat vita la gratar si pilaf cu pui? Vezi tu mancarea pentru pisici pentru ele are un gust oribil, iar gratarul e o delicatesa asa ca ti-ai facut-o cu mana ta
Comportamentul ei : se plimba dupa tine si miorlaie e felul ei de a spune ca vrea mancare.
Justfreelove - Ea din prima zi a cam refuzat sa manance mancare de pisici.Probabil cat a stat cu mama ei si stapana mamei a fost invatata cu mancare gatita, nu stiu... Miorlaitul nu stiu sigur ce sa zic. Daca e din cauza ca ii este foame ori din cauza parazitilor intestinali. Azi cand am fost cu ea la veterinar i-a gasit si raie auriculara si am ramas un pic socata.Ma asteptam ca o pisicuta tinuta in apartament(asa mi s-a zis) sa nu aibe asa ceva, dar cine stie. de azi am inceput tratamentul pentru raia auriculara si urmeaza sa ma mai duc peste 2 zile la veterinar cu ea. Totusi o sa incerc sa merg si in alta parte sa vad care e problema cu respiratia.
Ps: am impresia ca e si cam rasfatata