| AVxd01 a întrebat:

Nu este tocmai categoria corespunzatoate intrebarii mele, dar as fi multumita daca as primi raspunsul cat mai repede, indiferent de greseala mea. As dori un catel bichon, de preferat mascul. Am cautat pe diferite site uri dar mi se par cam mari preturile. Stiti voi pe cineva care are de vanzare orice catel de talie mica pana in valoarea de 150 de lei?

4 răspunsuri:
| Kriss96 a răspuns:

De unde sa incep?
Nu, nu cred ca vei gasi la 150, dar pe la 400 si ceva de lei da. Problema este ca il vei lua de la samsar!
Nu stiu daca stii ce e acela un samsar,dar ideea e ca puiul tau va fi bolnav si provenit dintr-o mama foarte chinuita! Samsarii isi tin catelele in lanturi sau in custi mici,in frig, nu le dau mancare si le pun sa faca pui pe banda rulanta. Nu incuraja asa ceva doar pentru ca vrei catel ieftin. Mai bine nu iti lua deloc sau adopta unul. De pe strada sau de la adapost. La adapost e foarte posibil sa gasesti ceva asemanator cu bichon-ul.
Daca intr-adevar vrei un catel pentru ca iubesti cainii atunci lasa chestia cu "vreau bichon mascul de nu stiu unde" si fa o adoptie. Fa o fapta buna! Te vei simti mult mai bine!
Ca sa iei un bichon dintr-un loc sigur, unde sa-i vezi parintii, sa vezi ce bine sunt ingrijiti si sa ai un pui sanatos, inseamna sa iei de la canisa. Ceea ce costa sute bune de euro.

| Anonymous1995 a răspuns:

Pretul mediu al un bichon e de 200 de lei, nu stiu daca o sa gasesti mai ieftin

| AVxd01 explică (pentru Anonymous1995):

Cum spuneam, am cautat pe mai multe site uri si preturile urcau de la 450 RON. Site ceva cu 200? :O3

| Anonymous1995 a răspuns (pentru AVxd01):

Am vazut cu 200 intr-un mall din Constanta big grin