| Ramona000 a întrebat:

Nu-i asa ca si caini merita o viata chiar si cei maidanezii?

45 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns (pentru DooM):

Ramai la gandirea ta, eu la a mea.
Ma cred o fiinta, si nu pot sa omor o alta fiinta, poate e parerea mea si chiar nu imi pasa cine ma judeca, dar nu as putea traii gandindu-ma ca am ucis o fiinta.

| DooM a răspuns (pentru LaLaura):

Ok iti respect decizia
dar eu consider ca ar trebui eutanasiati deoarece nu produc nimic ba chiar consuma ocupa spatiu de pomana

| LaLaura a răspuns (pentru DooM):

E valabil si la oameni, din pacate happy

| ninateddybear a răspuns:

Toti au dreptul la viata mai cititi biblia Dumnezeu ne-a creat si doar el poate lua viata cuiva noi suntem responsabili de soarta celor pe care i-am domesticit EU SUNT CATEGORIG IMPOTRIVA OMORARII CIINILOR si orice alt fel de animale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru maidanezi, eutanasierea. Într-un stat civilizat nu ai voie să ai străzile pline de câini care atacă şi, în unele cazuri, ucid. Suntem oameni, nu animale, nu trăim la zoo.

| andrei213 a răspuns (pentru LaLaura):

Eu zic sa taci din gura ca esti prea increzuta cand o sa poti tu sa operezi un caine sau o pisica sau alt animal fie el de companie sau salbatic atunci sa vi la mine sa imi zici esti un imbecil nu imi zici tu si sa stii ca poti sa te duci cu un animal la cabinetele de cartier da daca el intra de exemplu in stop cardiac respirator, medici aia de la cabinetu' de cartier nu am ce sa ii faca ca nu au aparatura necesara nu ca nu stiu ce sa ii faca si iti multumesc ca ne faci inganfati, e mirobolant comportamentul tau fata de oameni mai in varsta ca tine tu ai 22 de ani eu am 34 deci taci din gura ca e diferenta nu mai adresa tu jigniri medicilor de la spitalele veterinare

| LaLaura a răspuns (pentru andrei213):

Eu nu sunt medic si nu am vrut sa fiu medic, iar daca iti alegi o meserie o faci cu drag fara discriminare, iar acel cabinet are si aparatura necesara pentru operatie, si nu conteaza diferenta de varsta pentru a stii ceva si sau pentru avea o mentalitate mai superioara.
Si cu placere, tot inganfat esti happy
Si nu jignesc medicii de la spilate, ci medicii care pun mai presus alte chestii decat un suflet, nu trebuie sa te numesti medic (orice fel de medic), daca pui mai presus orice decat o viata, cat de mica e ea.

| andrei213 a răspuns (pentru LaLaura):

Uite eu mai am caini in fata blocului la mine si stiu cum sunt uni sunt mai sanatosi uni sunt mai bolnavi si chiar sunt linistiti si seara si tot timpul si ma uit la ei ce au daca au capuse daca au ceva la picioare daca au ceva, si orice ar fi chiar daca sunt inganfat nu prea conteaza conteaza ca imi iubesc meseria si ca pot sa ajut animalele

| bestialu96 a răspuns:

Intrebare:Bun si mie imi este mila de ei, dar atunci cand va vor musca o sa mai spuneti la fel? deja in Bucuresti sunt prea multi, gata cu mila ca o sa incepem sa depaseasca numarul locuitoriilor.Eutanasiati.

| Viseinalbsinegru a răspuns (pentru DooM):

1.maidanezi se scrie legat
2. daca iti este rusine de o capitala cu maidanezi si daca te-ai mutat in Spania intr-un loc fara maidanezi ramai acolo(sa faci si radacini). Asta e viata uneori e buna, alteori e rea.Incearca sa o iei ca atarewinking

| LaLaura a răspuns (pentru bestialu96):

DA! as zice la fel!

| Breake a răspuns:

Da asa este! Fiecare viata de pe aceasta planeta trebuie respectata si tratata ca atare. Toti caini trebuie sa aive o viata decenta chiar si c-ei maidanezi

| AgentuSmiT a răspuns:

Da merita si chiini o viata...dar oare dar sora sau fratele tau ar muri in chinuri groaznice ucisi de haitele de maidezi ai mai fi de aceias parere? Uite aici ce sunt in stare sa faca maidanezi pe care uni ii idolizeaza pina la dementa absoluta http://www.maidanezi.tb.ro

| Sasann a răspuns:

Cei mai buni prieteni ai vostrii -> maidanezii!

Abia astept sa ii arunce pe camp.